07 February 2011

IniAnwarHadi yang superb euuuwwwwwwwwwwwww!


.Assalamualaikum.

IniAnwarHadi. yeah. dia sangat comel dan superb comel okeh. nak nombor phone boleh? nanti anwar hadi jawab, boleh belah. haha. first tengok video dia kat blog cik epal. dia ni ala-ala sis MAGHIA ELENA versi lelaki.







vidoe nih rasanya boleh buat orang paham kenapa ana raffali menang AJL arituh.
well yeah. betul apa yang dia kata. aku pun tak paham kenapa yang duk pertikai tuh sebok jugak nak jadi juri. *sigh*




anwarhadi versi euuwww. euuuwww.
well yeah again! ramai kot cakap macam ni. paling tak leh belah siap ada 'w' lagik kat belakang.
contohnye : adew, kitew, yekew, lamew dan yang seangkatan dengannya. dan yang tua bangka pun sebok duk guna 'w' jadah nih. heloooo. sayangilah bahasa malaysia. 
"iteww tak sukeww auww orang main-mainkan bahase itewww"
fine. tak rasa gedik nak mampus ke? 
terasa? apa ku heran. kah kah kah.



oh. sungguh comel anwar hadi ni kan? bagus jugak dia buat macam nih. best best sebab ramai ke lelaki yang berani gedik-gedik macam nih? haa. ini gedik yang bermakna wokeh. nak tengok lagi video anwarhadi yang superb comel ni boleh tengok you tube dia. enjoy it bebeh. or LIKE his fanpage and follow him on twitter and also his blog too ;))

p/s : autopost

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

tomatokering :) said...

suke dgr dia ckp BI . :)

mie said...

memang stylo....
gue pun ada layan...
hehheee

Raji berkata said...

hahaha seriously kelakar and sangt bermakna ;D
ak pernah tgk that maria's video once
best jgak ^^
suka gak kalau ad ramai2 yg cmnih
euwww euwww ;P

Nzyrahun said...

haha suka duh tengok dia punye videeo XD lawak gile

Tapak Kaki said...

kalau aku cakap anwarhadi tu comel, kang aku kena label gay lak.hahaha

Heidi Shafiq said...

die mmg hebat n gempak.. :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan