17 February 2011

kalau nak UNFOLLOW blog ni, silakan lah :))


.Assalamualaikum.

VERSI LIVE UPDATE. eceh. nak jugak cakap live kan. yelah sebab dari minggu lepas asek autopost aje. skang dah live sebab dah ada kat rumah! yehhaaa.. walaupun tadi bawak kereta macam pelesit ( nasib baik tak eksiden je )





first of all just nak tulis terima kasih sangat kepada yang sudi singgah blog ni sementara aku tadek dari minggu lepas. ayat aku macam hape je. haih. walaupun komen untuk entri makin sikit, tapi tu semua dah tak bermakna lagi untuk aku. terima kasih jugak yang sudi follow lagi blog nih. huh. sekarang masa aku terlalu limit. betul ke ayat nih? err. paham-paham jelah eyh. yang pasti blog ni takkan macam dulu lagi. takkan ada update yang baru setiap hari, or maybe seminggu or maybe berbulan-bulan, or maybe jugak bertahun-tahun. 




since dah tadek berukbeng lagi kat kolej, hidup aku tenang sikit tanpa internet sebabnya aku tak perlu risau lagi pasal blog, facebook, twitter and etc. siyesly aku nak mintak maaf kalau aku memang tak sempat dah nak balas jejak korang kat blog. kalau aku dapat online pun time dalam computer lab je. tapi itu pun tenet haremmm aje. 



ada beberapa blog je aku dapat singgah, baca-baca entri or maybe ada jugak tinggal komen. tapi mostly baca entri jelah sebabnya dalam lab bukan online je. ada kerja kena buat.so, memang dapat baca jelah entri-entri korang.lagi pun sejak hidup tanpa internet ni masa aku terisi dengan layan tv show Super Junior. haha. ngeks ah. orang lain dah berzaman minat aku baru nak minat. satu lagi petang pergi joging, malam pergi gym or main badminton. semalam main squash. pergh.. tiba-tiba rasa nak ganti Nicol Ann David. muahaha.



disebabkan itu jugak, aku bagi peluang lah kat sape-sape yang nak unfollow blog nih, sila lah. aku tak marah pun. lagipun memang aku tak dapat nak singgah blog korang macam dulu lagi dah. T__T




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

17 Love Note (s):

Weeda said...

dakpe la..biar org rindu ke entri iqa..jgn suruh org unfollow..ish..

nazirulhazwan~ said...

da unfollow da,haha

eqbalzack said...

ada ke org nak unfollow? kalau ada mmg teruk la blogger tu!

wahida said...

akak x pernah buat perkara terkutuk tu...not gud!!

kembatolo™ said...

siap suruh unfollow lagi.. parah neyh.. haha

adrinaqamarina said...

nak tiru komen naz laaa. da unfollow dah. haha

jaat!

Raji berkata said...

hahaha ok lah weh
sihat skit siap pergi riadah tuh
kalau x kau asyik dok mengadap laptop jer..
huahua ak mmg pandai ckp org =.=

Aiydalela said...

sama la, sis kalau bz mmg kadang2 sempat baca je, kadang2 kalau takde idea tak komen pape. tapi jgn ar suh unfollow, huuhhuhu.

*sis baru je follow belog ni :)

aNnE said...

unfollow ? mustahil bg anne . haha

Hishyamuddin said...

oit..hahaha, mmg teruk dan mustahil untuk unfollow..balik xajak aku..haha

delarocha said...

internet-less??

Cik Nathrah said...

itu lah sebabnye kite kena follow sesuatu blog itu dengan hati yg tulus agar tidak akan terjadi hal seperti unfollow nie. btw, teroskan berblog ok.hehe :)

FH said...

alaa.. tu perkara biasa la..
free free, blogging la. huhu

SIELA MIKAIE said...

uit??
sempat tido lagi tu

heheheee....i tetp folo u..:):)

~ch@wi~ said...

x mo unfollow..nk folo memolo jgk dgn cik iqa ni...hehehe...


Cara Mengorat Awek Zaman Moden
Nuffnang Marah Jikan Korang Guna Backlink Iframe

Tapak Kaki said...

kawan aku cakap tidur dalam kelas tu amalan seorang ilmuan..so jangan segan silu nak amalkan..haha.

tak da kot orang nak unfollow..

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan