16 February 2011

Kenapa Minat Sangat Dengan Artis Korea? Entah Pape Jer


.Assalamualaikum.

orang duk present aku duk blogging kat belakang *( time aku taip entri nilah kan. nampak sangat schedule post. ha ha ). memang ler sebab aku dah present dua hari lepas so, sekarang aku ingat nak blogwalking je. tapi tenet macam harem je. cis. banyak gila cite yang aku terlepas. haih. entah macam mana lah aku nak qada' balik lepas nih. mampus aku agaknya ngadap komputer bila balik minggu depan. *long sigh


eh. berbalik kepada tajuk entri lah kan. aku tak paham lah kenapa ramai sangat minat gila babeng kat artis-artis korea nih. dah lah lagu entah apa-apa. faham ke weh? bahasa inggeris pon terkontang kanting ni kan pulak nak paham bahasa korea yang lagi lah jauh susah nak paham. hari-hari aku duk dengar orang cakap artis korea nih lah, itu lah. comel lah.  comel tang mana weh? comel lagi orang melayu kannn? :P


hari-hari aku kutuk orang yang minat korea. bagi aku artis-artis korea ini entah apa-apa je. dah lah satu grup tuh ramai. pastu nyanyi lagu yang tak paham maksud dia. kalau nak paham kena cari kat you tube yang ada english translation. tak ke menyusahkan tuh? lepas tuh sorang sorang duk cerita kat aku pasal artis korea. rimas kot. hampeh je aku rasa =.



TAPI itu dulu lah kan, tapi kan... sejak aku tegok video no others, Super Junior ni aku rasa dah jatuh cinta kat artis korea. dan sekarang aku paham kenapa ramai sangat gilakan Super Junior.








jadi sekarang aku tak heran bila dah tadek internet lagi dalam kehidupan aku. janji masa free aku layan video dari super junior, tv show superjunior. haih. aku ni lambat betul sedar benda nih. ngeh ngeh ngeh. paling penting aku JATUH CINTA KAT LEETEUK!!!!!!!!!!!





yang penting kita punya lesung pipit yang sama kannn LEETEUK? hehe.
haih.aku nak kena cari laki macam dia lah nih. 




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

15 Love Note (s):

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pun minat korea sbb satu je..alief suka tang rambut depa yg style2x..sampai alief terikut gak style rambut diaorg..huhu,,

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

JIJI YU said...

nak cari cam tu eh..dasat citerase ganu kite..ehehe

kembatolo™ said...

berpijaklah di bumi yang nyata.. hahahaha

SIELA MIKAIE said...

hahahaa..kn dah jatuh cinta.....:P

Encik Psychopath said...

ceit !

iqbalhakimi said...

aku nak buat rambut macam mamat korea..haha

DuniakuAbstrak said...

haha tak tetap pendirian nih

adrinaqamarina said...

oke rina tak suke korean~

haha

Raji berkata said...

hahaha baru nk start layan korea ker dik?
;D

Putri_Aizat said...

ha...kan dah terminat gan korean...haha...

mira . said...

haha.yess .korean best <3 .
i was just like you before.keep condemning them,as soon i heard their song ,waahh :)

after all ,tak kenal maka tak cinta :) hee

b a m b a m ' s said...

comel kan doranggg!!heheheh

Jom singgah blog cik bambam! :)

Alexandriana Alia said...

aku minat drama tertentu la.. tapi lagu2, boyband ni tak layan sangat

FH said...

aku lagi minat jepun =D

Tapak Kaki said...

sama la macam aku.. selalu kutuk adik-adik aku dok layan k-pop tu.. macam haram je.. artis korea jual muka je..haha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan