04 March 2011

aku tak berniat pun. TAPI memang dah malas. hehe


.Assalamualaikum.

baca dalam hati je :)



mood sekarang memang semakin hari semakin ke laut
even sekarang ada kat rumah and means aku boleh sesuka hati sesedap rasa nak masuk dan komen entri sebanyak-banyaknya tapi...
sayang...
sebab aku tak mampu nak lakukan semua tuh
ah. bila pikir-pikir balik rasa nak lingkupkan aje blog ni
tapi bila pikir penat lelah naikkan blog ni *eceh proses melingkupkan blog ni terbatal



sekarang more to be silent reader and no wonder lah komen kat setiap entri makin kurang. hahaha
tak kesah lah kan sebab fair lah dengan aku yang jadi silent reader je
ye ye ye. aku paham. orang tak suka kalau kita jadi silent reader
aku dulu pun macam tu jugak tapi sekarang aku pulak yang jadi. hehe





Some people read because they are too lazy to think.- Georg Christoph Lichtenberg



aku kadang-kadang tak tau nak komen apa sebab aku pening dengan entri yang panjang
wait a minute. aku rasa macam entri aku panjang jugak. ehek
fine.


sekarang aku cuma nak taip je entri
orang nak komen atau tak terpulang tapi insyaAllah aku akan balas balik sebab korang singgah komen kat sini
cuma aku tak janji lah bilanya sebab sejak hidup tanpa internet ni, aku rasa macam duduk dunia lain je.
kesiannn..

nak g makan ah. lapar gila

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

14 Love Note (s):

KAMIHIDUP said...

jgn give up. :)

nora said...

nak g makan gak ar =p


ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

NurLailatul said...

aku pon da mula rasa benda yang sama..

JIJI YU said...

hehe gambor yang mule2 tu cam gaye aku dok tgh bace blog ko..ahaha..

adrinaqamarina said...

rina pon~ mood blogging dah kelaut~

:(

sedey dengan diri sendiri

| cik azeya | said...

sy pon malas. study mls. tido mls. mkn pon mls. semua malasss. huhu

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

kita sama...;
rasa mls melanda diri;
tp kcian lah kt blog kita kn?? da hias cntik2...last2 nk lingkupkan..heheh

Aiydalela said...

kadang2 suke jugak jadi silent reader nih. hehehe.

*baru je sudah makan :)

✿....rossa alina....✿ said...

haihhh..sama la kita..rase malas je nak komen2..hahahahahagagaga..jadi silent reader pn ok gak peee.. :)

Edy Zaidi said...

sama la...kadang2 paksakan diri untuk update blog..last2 entry apa2 je yg kuar

Arol Mubin said...

Hahaha. ;D Kalau entri yang panjang tapi penuh isi takpe, ada jugak idea nak komen. Tapi kalau panjang merapu, tak tahu nak komen apa.

Miss Yaty said...

owh ptotlah menyepi dah jadi silent readers rupenye...hihi...

takde internet? nape? bb rosak ke? takpe iqa yang penting de masa update ye..readers iqa ramai nak taw pasal iqa jugak...hihi ;)

Solihin Zubir said...

mood blogging sy dh menjunam teruk ni..
xtaw kenapa.. dh tepu gamaknya.. heheh..
tgh berusaha menaikkan kembali smngat..

Raji berkata said...

hahaha janji jgn stress owh bler blogging ;D
anggap blogging ni bnder yg best ;D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan