30 June 2012

awak bukan macam........


.Assalamualaikum.


TIRED of all those things. 

awak bukan macam cool blog chocolate smoothies with extra pearls yang saya sanggup cari. awak bukan macam cadbury yang kalau boleh hari-hari nak ada depan mata. awak bukan macam internet yang saya nak connect hari-hari. awak bukan makanan yang saya boleh jadikan favorite. awak bukan macam cheese yang saya gilakan. hmm. dan saya pun tak tahu awak tu siapa. main tulis je. muahahahaha. :P


YES, i'm hiding from you :)                                                             
NO, i'm not fall in love ;)


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

Yaya Azura aka Naz Azra said...

betul..
setakat jauh di mata tak pe lagi..
tapi kalau dah tak de kat dunia nie sesal pun tak berguna..

SIELA MIKAIE said...

sedapnye coolblog..apentah lg dinikmati dgn cadbury smbil melayari facebook dan blog..lebih ohsem bila ada cheese cake yg nyummyeh di mulut..kan..hehehe

p/s: agreed..dh hilang baru tersedar..xguna mnyesal dikemudian hari..n akak pernah rasa perasaan itu..:)

anis hamzah said...

nice quote dear :) kalau dah ilang cr la smpai dpt jgk tau.hehe

syafiqakarim said...

aku syak,
kau tgh bahagiaaaa sgt ni.
kan pam?

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan