05 June 2012

membebel semata-mata. muahahahahaha


.Assalamualaikum.

ni baru je lepas siap key in data untuk dana hari raya. kan best kalau dapat jugak *menade*. nak komeng romeng entri orang pun malas ni. nak baca entri lagi la kan. ada beberapa je aku baca dan komen. nampak sangat pilih kasih kan? boleh pukul aku ramai-ramai . biar cepat sikit kurus. ada kaitan ke? errr.

sekarang memang jadi penggagur je kat rumah. menanti result intersesi dengan supp paper. berdebor-debor sokmo ni. ghase nok guling-guling je. then, kemas rumah sikit-sikit. sikit je sebab malas. ibu takde, pergi maktab. ni kalau ibu tau, mampus kena membebel. lepas tu belajar masak. masak you olssss. haha. tapi macam agak fail la. ke memang fail? tak pandai nak masak-masak ni. ayoyoyoyo *tepuk dahi*

online pun tengok-tengok macam tu. kejak-kejak tuit, reply mensi, retuit paling banyak. kui kui kui. lepas tu bukak homepage fesbuk. skodeng. scroll scroll scroll. likessss. :) bukak dashboard tumblr reblog scroll reblog scroll reblog scroll scroll sampai muntah. bila dah buang tebiat sangat tengok blog sendiri. motif?

ini bukan hiasan. ini luahan hati babe!


hujung minggu kursus kawen. minggu depan perjumpaan staf-staf pilihanraya dekat stadium negeri. half day woi! mati katak aku. geng pun takde. =.= hari-hari rasa bosan padahal baru hmmmm hmmmm hmmm *kejak nak kira berapa hari kat rumah* sejam kemudian. . . . . . . 


baru doploh hari duduk rumah. rase macam doploh tahun melanguk kat rumah. hari-hari makan. hari tu first week balik hari-hari buat kek la, kuih la. nak diet. tapi itu sume tipu semata-mata. sekadar menyedapkan hati. *tangan ke dada mata ke atas*

ehhhh. baru tahu nokia pun ada whatsapp. muahahaha. jakun gila. ni tengah layan whatsapp ni woi. *muka bangga*


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

0 Love Note (s):

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan