07 June 2012

dua mimpi. hmm hmmm hmmmm.


.Assalamualaikum.

mimpi 1

lepas tulis entri sebelum ni, aku tidur petang. lepas tu aku mimpi. mimpi ada anak lima orang. satu lelaki, empat perempuan. kemain lagi mimpi. keh keh keh. dalam mimpi tu comels je semua. comels tu plural. sape ajar? tak tau *sengeh* anak-anak panggil umi. awww. rasa macam happy gila jadi umi *angkat2 kening* lepas tu TERbangun. spoil mimpi.


mimpi 2

mimpi keluar dengan someone. orang tu hmm tak boleh bagitau. ramai kenal. kang tak pepasal kantoi. wkwkwkwk. dalam mimpi pergi jumpa family dia, makan makan kat rumah family dia. *gatalnyeee* lepas tu TERbangun. then, duk pikir kenapa mimpi pasal dia?? O.o takkan teringat cerita lama kot. . .


mimpi 3

coming soooooonnnnnnnn :)



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

7 Love Note (s):

Mra Mastura said...

bila nak mimpi miyaaaaaa >_< hehe

SIELA MIKAIE said...

Mimpi 1:

siape ayah kepade anak2 itu..bole akak tw..kihkihkih

mimpi 2:
adekah sumone yg kedua itu adelah ayah kepada anak2 yg mimpi pertame td??

*musykil*

alexayussida said...

banyakknyeee mimpi!!kuat tdo :P hehe

Anati Soki said...

hammmooooooi... mimpi diaaaa... hehehehhe :)

m!3yr4h_LolLy said...

untunglah semua mimpi indah indah. heheheeh

teha said...

syok laa.. jeles2.. hahaha !

Azza Azman said...

harini....azza mimpi gaduh gila gila dgn BF sampai tempeleng kepala dia... hahaha. bila bgun tido pun rasa marah, terus mesej dia sbb marah sgt. hadoi mimpi je pun,,, terbawak2 ke alam nyata.


tulah logiknya pompuan...


mati akal laki nk layan.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan