10 June 2012

my veryyyyy first formal interview. :)


.Assalamualaikum.

Bismillahirrahmanirrahim.

debor ni. tetibe ke kan? phewww *fliptudungbawal* tadi tengah tidur, tetibe dapat call. aku tenung je incoming call tu sebab nombor tak kenal. was-was nak angkat sebab fikir nak tidur. lol. tapi, zapppp datang kat kepala terfikir ni mungkin orang panggil interview kot. kot la. sekali bila dah angkat memang YA! hua hua hua

aku pun senanye tak ingat dah ada hantar resume dekat company tu. bila orang tu cakap aku ada apply untuk perancang kewangan Islam, aku blur semacam je. lepas cakap-cakap tu baru terus bangun cek internet. haaa. baru aku ingat. hee.

ni first time nak pergi interview. debornye kemain. baru tahu apa yang miya rase hari tu. heeee :P ekceli interview pukul 9 pagi hari selasa. aku iye kan jelah. sekali baru teringat ada taklimat dekat stadium negeri sampai pukul 1. so, aku call balik mintak postpone interview pukul 2. huwaaaa. seram ni >< nasib baik rumah qatrun dekat. nanti lepas taklimat, salin baju, solat, dekat rumah dia dulu. :)




esok nak kena pergi dungun untuk ambik transkrip. phewww~ akhirnya. pergi jugak dungun. dah lama bertangguh. hehehe ^_^ semoga hari selasa ni semua berjalan dengan lancar. 

p/s: Have faith with Him, Iqa :)



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

7 Love Note (s):

CIK TOM said...

gdluck dear!!!

Mra Mastura said...

yeayy gudluck!! nnt miya teman iqa cuak cuak! hehe

Yaya Azura aka Naz Azra said...

relax...cool....
^_^

Rozuan Ismail said...

good luck =)

SIELA MIKAIE said...

good luck dear..:)

Arol Mubin said...

Hari nie lah kan interviewnya? Semoga berjaya, kak Iqa! Buat yang terbaik semasa interview. :)

J.Syazwana said...

gud luck dear !

selawat bebanyak ^^

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan