02 June 2012

mengorat dengan budak bola sekolah. wkwkwkwk


.Assalamualaikum.

alah. tajuk tanak kalah. siap wkwkwkwkwk. bunyi apa pun tak tau la. kat twitter ramai sangat guna. hewhewhew. tu macam nak kena lempang. eh. hai korang yang comel. selamat berhujung minggu ye you ols. gedik. dah berapa hari duk fikir nak update apa, sekali semalam zappp datang idea. tu pun sebab shikin tweet. cerita ni dah lama pun. 9 tahun lepas. pheww. lama kan?


ni time mula-mula masuk sekolah menengah dulu. mula-mula macam loser, macam forever alone jugak lah. sebab takde geng pun kat sekolah tu. tapi, makin lama haruslah makin ramai kawan kan. kat sekolah tu ada blok lain yang khas untuk form 1 dan form 2. kiteorang panggil blok baru.sebab ada geng,  duduk hostel, kenal dengan budak-budak atlet sekolah, petang-petang time riadah duk mengusha budak-budak bola sekolah and time tulah start menggatal. hua hua hua. malu gila kalau ingat balik.

tak tau la macam mana kalau sekarang aku jumpa dieorang tu depan-depan. rasa nak sorok muka dalam tanah je weh. budak-budak bola pulak lepas dah tahu aku minat salah sorang member dieorang, mula la duk acah-acah aku. fuhh. time tu malu ah. tapi, cool je. kalau jumpa mana-mana dalam sekolah, sengeh-sengeh jelah. sorang tu aku minat lama la jugak. dari form 1 sampai lah form 3. form 3 jelah sebab lepas tu aku dah tukar sekolah.


tu tak termasuk lagi bab aku tulis diari. konon luahan perasaan la. *puii* lepas tu nak buang diari pergi buang kat luar hostel, dekat kantin, dekat dalam meja batu yang berlubang tu. orang panggil kerek rasanye hari tu. tapi, lastly kantoi jugak dengan akak-akak hostel. malu gila hoi! serius malu ya amat. tapi, sekarang aku tak tau dah mana pergi dieorang tu. yang aku tau sorang dua jelah sebab main bola untuk terengganu.

dan semalam shikin mensi kat twitter ada yang dah kawen. ngeh ngeh ngeh. yang aku suka dulu tu tak tau la pulak macam mana. hari tu ada jugak lah aku tanya akak senior hostel yang baik dengan dia dulu. tapi, dia pun tak tau.


kesimpulannya, kat sekolah dulu memang keje menggatal je. wkwkwkwkwkwk
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

11 Love Note (s):

Rozuan Ismail said...

amboi mengorat ye.huhu.biaselah remaja

Cik Yatt said...

yatt dulu time sek pmalu..hahahaha

Woofer Storm said...

awk tak ngorat sy pun.hahhaaa :p

m!3yr4h_LolLy said...

zaman sekolah zaman mengorat. keh keh.

Athirah Rosli said...

cinta monyet lettew. wkwkwkwk.

Edy Zaidi said...

ingat lg time sekolah rendah, ada budak darjah satu kasi surat cinta....dia nak tulis I LOVE U..tp sbb xreti eja, dia tulis "I LOWE U"..hehe

SIELA MIKAIE said...

akak suke budak lelaki yg suke sport..suke ushar pemain bola..n smpai skg akak maseh dngn pemain bola itu..kikikikiki..

combi said...

tyme skolah memang best an..memorable :)

ABU said...

peeewit tersengih sengih aku baca entry ni.. klakar pun ada.. sampai tulis2 diari bagai hahahahaha cinta monyet sngt kan hahaha

Syahirah Adham said...

haha kenangan~

Hans said...

hahahaha
biasalah tu
lumrah kehidupan

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan