05 June 2010

maaf...


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

mintak maaf sangat2 coz tak dapat nak blog walking kat blog2 korang.sejak2 aku keje ni,tadek mase pon nak online.and seriously,nak je aku benti keje.penat sangat2 keje jadi salesgirl ni.sampai menangis aku tahan penat.huhu.kua pagi,balik malam.aku tak suke keje macam ni!!!!!!!!!!

aku off hari khamis.so,khamis next wik aku akan jalan2 kat blog korang k.
sori ya :))



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

Mommy Pinky said...

jdila cashier..better dr salesgirl..kak zana dulu pun klau keje salesgirl, mesti bertahan 2 hari je XD
penat gler berdiri dari pagi sampai mlm..haih

syamimi fatin said...

ala cian nye dia... xpe2...sbr je eh...=)

Tapak Kaki said...

nanges kuat2 ok.. nanti ada costumer simpati kompem dia beli barang banyak2.hehe

puteri ternoneng said...

kak zana:huhu..tau xpe..kdg2 nanges balik uma cz xthn sgt keje camtu..huhu..


mimi:huhu..sbr la neh..seb bek sbln je.huhu


tapak kaki:hahaha..ngek.tadek maknenye.huhu

Syafrizal said...

kerja elok2 ye hehe

shaa bonitaa said...

selamat bekerja beb! =)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan