14 July 2010

dini's 4th giveaway


.Assalamualaikum.




a very-very short update ya! :))
lama gila aku tak online ni.tak tau ape-ape pon dah ni
time kelas BEL, aku curi la masa nak jenguk-jenguk blog aku yang dah berhabuk ni
really special thanks to kak wahed
sebab dah tag aku dalam giveaway ardinihumaira
seroisly aku tak reti macam mana nak buat entri ni.haha
aku blur-blur,senget-senget otak aku pikir ni hah

ni adalah syarat-syarat nak join contest ni


1. buat satu entry mengenai giveaway ini..

2. tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena tag...

3. tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :



Penyertaan : http://____

Referral : http://_____ (link referral korang)



4. letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini.. kalau gambo ni besau sangat, kecikkan ye. hehehe..

5. kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..

6. follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksaan. nak follow, follow. tak mo follow, no poblem..

7. dni tak janji dapat jejak entry korang secepat mungkin maka jangan merajuk ye.. (haha, jadi syarat gak menda ni ;p)


___________________________

dua kategori hadiah menanti korang...


kategori pertama:

CABUTAN BERTUAH



kategori kedua:


REFERRAL TERBANYAK
___________________________

Tarikh tutup penyertaan adalah pada:

8 Ogos 2010 jam 1 tengahari

sape-sape yang berminat nak join jemputlh ke blog ardinihumaira ye :)

yang kene tag ni ialah :

*anti nana

*beautician girl

*mieyra




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan