02 July 2010

tanak balik boleh tak?


.Assalamualaikum.

salam readers. .

agak-agak korang tengah buat apa la ye petang-petang macam ni?
...
blogging?
facebooking?
joging2.jln2. kat blog kawan2?

ape??

tidoo??!!!

aiyaakkkk!!same jelah kite ni.aku baru je bangun tido.haha

esok aku dah nak balik UiTM kesayangan aku tuh
kemalasan berganda-ganda saat ini
aku pun tak kemas apa-apa lagi barang nak balik kampus
sikit pun aku tak sentuh
kenapa?
entahlah
aku rasa sekejap je 2 bulan ni berlalu
sekarang dah nak balik kampus lagi
sedih kan?
nak-nak kalau yang jauh dari family

aku?
perjalanan nak balik kampus taklah rasa penat
sebab....

sejam je nak pegi kampus tu.heee..
very the gedik la aku ni
tapi sejam tu jugak lah kadang-kadang buat aku homesick!
ceh!!
gedik lagi

sem baru ni,aku dapat Redang 3
ada apa kat situ?
petang-petang ramai
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

abang-abang
pakcik-pakcik
makcik-makcik
kakak-kakak
adik-adik

dan seluruh keterunan yang di panggil

MONYET!

waaaa!! T_________T
aku tak nak duduk kolej tu
walaupun sebilk cuma 3 orang
loker besarrrr punyyeerrr
meja study pun besar
tapi tak best
sebab ade makhluk-makhluk seksi tu
takkan petang-petang asyik nak main kejar-kejar je
kurus aku macam ni.haha

jadi untuk itu
aku terpaksa la offline
mungkin
....

sehari
seminggu
sebulan
atau selamanya
T____T

ahh..gedik la pulak aku kali ni
takpe jangan risau
minggu depan yakni hari rabu ini
aku akan balik lagi
sebab aku nak ambik duit gaji aku!!!!!
yeehhaaa!!!
suke suke suke!
nak buat apa eyk?
hurmmm...

belanja family makan
beli hadiah untuk adik
beli hadiah untuk dia..hehe

minggu depan aku balik
aku jalan-jalan kat blog korang okeh?
sejak semalam aku tak sempat nak singgah semua
yang mana sempat je aku singgah
maaf ye

buat masa sekarang nilah last entri aku
sekarang aku perlu berkemas-kemas nak balik Dungun!!
tata
titi
tutu sume!!


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

8 Love Note (s):

afif aizad said...

UiTM Shah Alam ek?setahu aku kolej seroja yang banyak monyet..aku pun taknak balik uitm esok..dah la jauh..hohoho

Tapak Kaki said...

jangan lupa buat monyet tu jadi haiwan pelihara ok..be nice with them.haha

puteriqaizyan said...

afif:huhuhu...no lah..

uitm dungun..

agaknye mmg uitm ske bela monyet kot.huhu

puteriqaizyan said...

tapak kaki:hehehe..ok bosh.t aku bwk balik ntk kau satu ok.haha :))

adrinaqamarina said...

tata iqa!
gonna missing u...aww! *sambil lap air mata
haha~

puteriqaizyan said...

rina:hahaha :p
tak iklas sedey tuh..
huhu
gonna mish u too!

Farid MOFASAD said...

selamat sambung belajar!!!!!!!!!!!

puteriqaizyan said...

farid:tenx :))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan