08 July 2010

perkhidmatan 18sx


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

hari ni(08 july 2010) aku puasa bersama-sama dengan ibu dan abah aku
poyo je statement ni kan?
huhuhuhuhu.....
pagi-pagi tadi bangun dalam pukul 5 kot untuk sahur la katakan
makan nasik goreng je tadi
sape masak pun aku tak tau
bangun-bangun makanan dah siap
hehehe

sebelum betul-betul bangun dari katil tu macam biasalah kan
pejam celik,pejam celik dulu
check-check phone
wahh!!

30 messages

30 missed calls

sape pulak yang banyak sangat call + message ni
aku memang heran gila
aku pun pejam mata balik
mana tau kot-kot mimpi aku je
pastu bila bukak mata balik
sah!
memang betol la
aku pun bukan satu-satu mesej
sume mintak yang 18sx!!
seriously aku tak paham apa sume ni
cuma,ada satu mesej macam ni

RM0.0 : Hye.cpe2 nk knl
titew kol la ye..titew umr 20
asl tganu..titew open je
kol tau..
nk noty2 pn xpe..
titew open.jnji epy
XXX-XXXXXXX

aku agak la mesej-mesej camni yang kalu kita chat-chat tu
korang tau tak?
tolong la
dah la gune pekataan macam budak-budak
geli betol
tak leh blah!
pastu nak sebar-sebar number aku pulak!
takpe-takpe
aku malas nak layan kerja kau ni ANONYMOUS
kalau tak puas hati dengan aku cakap jelah ngan aku
toksah la gatal-gatal nak sebar number aku

friends
i'm gonna change my number

xD




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

5 Love Note (s):

El Ferdowsi said...

x perlu tukar pun. biasanya msj2 or call2 cmtu utk semusim je.

puteriqaizyan said...

@El Ferdowsi
isk..dop leh r pie..
aku tukor dh pon.huhu

Fakhrur Razi berkata said...

euww
menci gle titew tgk

huahua mcm pelik je ak gne =.="

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata kan? titew pon mencik r camni.

gila geli aku ckp mcm tuh.. hahaha

nur said...

redahsini
ALL IN ONE

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan