09 July 2010

award since 8 july


.Assalamualaikum.




1) Buatkan 1 entry mengenai award ini..
bukak-bukak blog pagi tadi,mcam biase la.tengok-tengok blog orang lain dulu.bukak blog
munie dia dah tagged award ni kat aku.so,cepat-cepat la aku ambik.huhu



2) Ucapkan terima kasih anda terhadap pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini..
haha..thanks munie sebab bagi award ni.tak terpikir pulak akan ada award prince/princess ni.huhuhu



3) Link kan pemberi award ini dan pencipta award ini iaitu Since 8 july @
pencipta award :
since 8 july

pemberi award: munie


4) Ciptakan 1 rangkap pantun (4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am Prince / Princess.
adoi.pantun-pantun ni tak reti la.huk3..


5) Tag kan 5 orang bloggers kenalan anda.
mieyraSASSY

kak zana

mimi

kak zai

cik tralala

6) UPDATE 8 JULY:
wah..arini dah 9 july..huhu



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

0 Love Note (s):

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan