08 September 2010

air tangan aku ni tau!


.Assalamualaikum.

sebenarnya kan dah lama aku berhajat nak buat header sendiri. nak tempah rasa macam mahal pulak. ekeke..
nak buat sendiri guna photoshop aku memang tak reti langsung guna walaupun pernah belajar dulu. last-last tadi aku google cara-cara nak buat header guna photoscape. so, aku pun dengan rajin dan berlagaknya buat la. hehe. hasilnya tak la cantik sangat. cuma ok lah daripada tak reti langsung kan? huhu. apa-apa pun ni air tangan aku yang pertama menjadi tau! ;) satu tepukan untuk diri aku yang buta edit mengedit nih. haha.





terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

wah chumil. tu jari iqa jugak ke?

puteriqaizyan said...

rina: huk3.. law jari sendori x cantek. gemok...haha

Tapak Kaki said...

header ang tu boleh tahan.. aku pun sama.. ada niat nak wat header.. tapi sampai sekarang tak belajar lagi nak wat cane..tak berheader la blog aku tu..hehe

puteriqaizyan said...

tapak kaki: hahahaha....aku buat pun x lawa mcm gune photoshop.tp lantak la.jnji bjye but sdri.hak3

Tapak Kaki said...

tolong buatkan untuk aku boleh..haha
nanti aku kasi duit raya kat ang

puteriqaizyan said...

wakakakaka..tanak r aku..aku bkn reti sgt pon.huk3

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan