03 September 2010

haih! pening aku..


.Assalamualaikum.

good morning semua-semuanya ye. aku tengah fening ni. kenapa lah time aku ada banyak masa free ni tadek pulak idea nak menconteng arang kat sini. time aku busy tulah banyak sangat aku nak mereka cerita kat sini. adakah aku patut tidur dahulu? kemudian bangun. lepas tu tunggu turn nak online dengan hati yang sakit dan menyampah kerana adik aku suke sangat online tak hengat dunia. apakah itu yang perlu aku lakukan? tangan aku tengah gatal nak gedik-gedik mereka cerita ni. tapi tadek idea pulak. biar aku pikir dulu sat....



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

Tapak Kaki said...

kat rumah aku ni pun sama.. adik-adik aku dok berebut nak online.. bukan nak buat apa pun.. sebab nak main game kat fb

puteriqaizyan said...

tapak kaki:huh.tau xpe..bengang aku dok tunggu..huhu

Tapak Kaki said...

pasang ar router wireless kat rumah ang.. nanti leh online pakai lappy je

puteriqaizyan said...

tapak kaki:adeyh..da suh da ayah aku pasang...tp die tanak..huk3.sedey aku..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan