02 September 2010

kad raya special dari...


.Assalamualaikum.

tetibe je tadi jari aku tergedik-gedik nak buat kad raya. guna photoscape je ni. aku tengok ramai kawan-kawan kat fb yang dah hantar kad raya ciptaan masing-masing. yelakan, sekarang ni dah advance. kad raya post je kat facebook then tagged kawan-kawan kita. tadek la susah-susah nak mintak alamat sorang-sorang pastu pergi beli kad raye pastu pos lagi. kan banyak guna kos tuh. kalau macam ni jimat sikit kan? minggu depan pun dah nak raya so, aku khaskan kad raya ni untuk kawan-kawan aku dekat facebook dan jugak untuk bloggies yang tersayang. kad ni mungkin tadek nilainya tapi ini ikhlas dari aku tau. 

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN





terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

5 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

gambar kkad raya iqa tu broken la. tak boleh tengok. huhu

puteriqaizyan said...

hoho..
sori2..
i'm trying to upload another 1 ;))

Tapak Kaki said...

aku tak pandai ar nak buat kad raya macam ang ni.. baik aku beli kat kedai pastu pos je lagi senang.hehe

puteriqaizyan said...

tapak kaki: huk aloh..tape2..ko byk duet..haha

puteriqaizyan said...

tapak kaki: huk aloh..tape2..ko byk duet..haha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan