30 January 2011

bajet sangat.


.Assalamualaikum.


aku sesaja nak penuhkan entri untuk bulan nih, sebab lepas dah balik kolej ni aku dah tanak bawak berukbeng lagi. aku nak kurangkan online. kalau boleh aku nak dapat pointer tinggi lagi untuk sem ni. sem lepas jatuh merudum. nasib baik tak repeat je. wuuu T__T

esok aku nak kena siapkan semua kerja sekolah eh kerja unibersiti sebab aku tak mau dah tangguh kerja lagi. maaf lah, aku tak dapat nak blogwalking sangat. blog korang lah! banyak sangat widget. lama nak loading. fine. tengah marah nih. err. bajet kau femes lah tuh. fine. kata untuk diri sendiri. 

nanti join heartbeat tau. kita buat duit banyak-banyak :D

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

33 Love Note (s):

Hishyamuddin said...

keh3,,bgus tol

azuan said...

nak try la heartbite nie 6t...

CIK TOM said...

hi yunk..lama giler xjenguk sini..huhu...

jom kita sm2 study n kurangkan on9...hehe

Deeyaudeen Sabri said...

bgus laaa.. tp cmne udin nak skodeng iqa ? Haha

AROL DSHW said...

Buatlah entri auto-publish. Nanti boleh ubat rindu followers. Hehe. Belajar rajin-rajin! :)

Fariq said...

huhu,, ramai btul yg nak fokus study skrg ni,, aku gak yg tak fokus2.. :p

Jomlah Kahwin Baru Bercinta

hiro said...

say no to valen.

Notacomei :_) said...

Semoga berjaya :_)

Amanina Sofea said...

bgus la mcm tu..
sme gak ngn sye, xde mse nk brblog..
huhu

twinkle twinkle said...

nampak menarik yg heart beat ni ;D

mie said...

bagus2..
siapkan keje sekolah...
nnti cikgu marah..
ahahaaa

sissyira said...

salam pagi ahad =)

nanti study elok2 tau =)

..hizamirahim.. said...

haha.
good luck ye dlm menaikkan pointer tu.
XP

Raji berkata said...

hak2
bgus lah weh ;P
update je byk2
bole ak comment byk2 skit
huahua

xnk bwk brokben
aku respect kau oh..
hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

belajar ghajen2 ye kak iqa:)
goodluck.

Rara Farah said...

iqa,jangan lalaikan pelajaran tau...ko tahu x aku tertinggal 2 universiti dah nie...UMK NGN UITM JENGKA..huhu..aku tak blaja lagi beb..kawan aku sume dah masuk U..aku aje yang jem kat umah...tapi nak wt cane..aku tade rezeki kat dua U tuh...kau blaja leklok tau...sobs..apesal aku emo nieyh..waaaaaaaa..biler lar aku nk smbung degree nie...

Puteri Iqa Izyan said...

@Hishyamuddin

pelajar contoh ni. haha :D

Puteri Iqa Izyan said...

@azuan

sile2 :D

Puteri Iqa Izyan said...

@CIK TOM

muehehe..insyaAllah :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Deeyaudeen Sabri

skodeng pakai hati. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@AROL DSHW

tadek yang rindu pun. huk2 :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

aku cakap je.buatnya entah tidak.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@hiro

errr. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Notacomei :_)

insyaAllah :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Amanina Sofea

huhu.tau xpe.masa pack kot :P

Puteri Iqa Izyan said...

@twinkle twinkle

heee.try la dik :)

Puteri Iqa Izyan said...

@mie

haaa..tau xpe.kang tak pepasal kene rotan.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@sissyira

insyaAllah :))

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim..

hehe..amin.
mudah mudahan :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata

hahaha.suke betul komen :D

kan? aku pun mcm tak caye je aku sebagus nih.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

insyaAllah dear :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah

kau dah boleh buat entri nih.hahaha..

ala, tunggu aku sambung dig baru kau sambung eyh.
bio kite same2 habes belajor.haha

SIELA MIKAIE said...

chaiyok3!

heheheeee...

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan