05 January 2011

dua hari blog aku di review.


.Assalamualaikum.

hari tu aku ada join blog review oleh cik tom. takut jugak aku kot kot tak sempat nak tengok apa yang cik tom nak ulas pasal blog ni. yelah, aku kan banyak mengarut je kat sini. lagipun blog aku bukan khas untuk cari informasi. kadang-kadang jelahkan aku buat tips-tips. heh. bajet tips la sangat. hehu.. 

overall memang tadek apa-apa pun. cuma cik tom mintak aku pratikkan SEO. aku tau SEO tu apa. kes rajin gugel lah nih. hoho. tapi itulah, kalau dah pemalas, pemalas lah jugak. hehe. sekarang dengan jinak-jinak dengan SEO jugak lah nih. bajet. :P. so, 2 Januari lepas, cik tom dah review blog aku. thanks cik tom. ;))





tak lama lepas tuh dapat komen dari bro sop. dulu aku ada jugak join blog review dari bro sop nih. tapi bro sop cakap, ramai sangat yang join so, dia tak sempat buat yang aku. hehe. takpelah. aku tak kesah pun. kalau cik tom review blog aku 2 JANUARI, bro sop pulak 3 JANUARI. uiks. dua hari sekaligus tuh. dan alhamdulillah time tuh trafik pun tinggi je. huhu. followers pun bertambah. thanks korang ;))


THANKS CIK TOM, THANKS BRO SOP ;))

p/s: shoutmix ditutup sementara. boleh tinggalkan komen ye

p/s/s: sori tak sempat nak blogwalking. jangan risau. komen tak approve semua lagi. nanti kalau sempat malam ni blogwalking kalau kerja dah siap ;))

p/s/s/s: esok balik rumah!! yeay yeay. homesick sangat nih. eceh. padahal sejam je kot dari rumah. hehe

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

29 Love Note (s):

Laili said...

salam perkenalan cik puteri Izyan :)

Ain Zulaikha said...

untunglah iqa... hehe

Missha said...

Salam dear.

Congratz :)

Fariq said...

aigoo2,, takyah la sibuk2 pasal seo tu,, blogging macam biaa sudah,, blog kita2 ni blog personal je,, =)

Perempuan Baju Ketat

kembatolo™ said...

ade sesape nak riview blog aku tak?
offer nie. Fine! offer tak laku. hahaha

CIK TOM said...

ur wlcm dear..tue sekadar pndgn cik tom kalau iqa nak naikkan trafik blog bila busy..huhu

iqbalhakimi said...

perrghh.bila nak review blog aku ni..haha

_s1t1 n0rb@1t1_ said...

congrats iqa :)

DanieL AdiE said...

wah.....blog iqa makin ramai followers...
best2.

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/arjuna-cipta_05.html

adrinaqamarina said...

rina teringin nak ade orang review. haha! tapi perlukan konfiden dan keyakinan laa

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

lame tak datang sini.. budak sekolah biase la ! hee ~ sy baru je sekali kne review blog.. hee~! a[e2 pon gudluck untuk iqa !

Raji berkata said...

woahhh confirm bangga gila blog kena review T.T
smpai 2 kali lak tu

mie said...

beruntung dapat kedua2nya..
ehheheeee

zacky ~786~ said...

wahh..~ iqa.. lme tak sggh sini...
ehemm2.. den dh leh wt BW.. hehe..
heyh nice header,n best review..

thniah..

Puteri Iqa Izyan said...

@Laili

slm kenal jugak ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

hehe.rezeki awl tahun :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Missha

thanks ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

ala..apa slhnye :D

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™

meh aku tlg.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@CIK TOM

hehe. oke cik tom :D

Puteri Iqa Izyan said...

@_s1t1 n0rb@1t1_

thanks dear :)

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE

haha.tak leh lawan adie lah :P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

huhu..
ala, blog rina oke ape. try la len kali :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

hehe.takpe :P

thanks dear ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata

hahaha.ngeks.tadek mknenye bangge2.tak bek.. hoho

Puteri Iqa Izyan said...

@mie

huhu :P
rezeki ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@zacky ~786~

sokey ;)
thanks yep :D

nora said...

wah best nye

nazirulhazwan~ said...

ang ade potensi untuk berjaye:) hehe tak tipu punyer:P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan