21 January 2011

kecoh ah budak nih. orang lain dah beribu kot..


.Assalamualaikum.

ekceli aku tak mau kot balik rumah minggu nih. tapi tak tau kenapa tiba-tiba je aku ada kat rumah hari nih. heh. tak homesick dah tau. hik hik. nanti aku update cerita lain lah. tapi semalam kan, balik dengan bus. wokeh. dah pandai berdikari tau kalau nak balik. tapi semua tak caya aku. wuwuu T__T




tapi driver bus tuh drive macam pelesit. apa kau ingat aku nih dah kawen ke hah? tak lagi oke. pakwe pun tadek lagi nih. kang tak pepasal aku mati eksiden berlanggar dek kerana kau bawak bus macam nak suruh aku mati cepat je. grr..








weh. nuffnang aku dah boleh cashout lah. hua hua hua. bangga seposen.. kembang bontot nih ha. ha ha ha ha. kecoh kan? ala.. suka hati aku lah. grr. ni first time oke merasa duit nuffnang. sebelum nih aku tengok je orang dapat sambil marah-marah kat nuffnang kenapa tak bagi kat aku. sekarang gua dah dapat beb. 




tapi cahsout takmo tekan lagik sebab nak kumpul kasi banyak-banyak. nanti boleh simpan untuk berjoli sakan cuti sem nanti. dah lah cuti sem ni 3 minggu je. grr.. tapi paling best, sem depan boleh pilih nak duduk kolej mana dan kolej perempuan sekarang akan bercampur dengan lelaki. auww.. semoga cepat dapat jodoh. amin.. hahahahahaha




p/s: memang aku agak sombong sekarang. blogwalking pun dah tak jalan sangat. busy gila kot. berukbeng meksis pulak dah nak habis limit. demn ah. sebab tuh tiap-tiap minggu aku balik sebab nak blogwalking. cop. redang dua tadek wireless. ni gua hangen sangat nih. haih. eyh. minggu depan cuti raya cina, aku pulus habes-habes blogwalking. insyaAllah. thanks kepada yang sudi singgah, drop komen.. i lebiu ah...


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

53 Love Note (s):

SayaAnonymous said...

tahniah, anon masih lagi belum ada cashout..huhu

Aduka said...

hohoho..
cuba lagi cuba lagi..
dah ok dah tu..
=P

dyah pinky! said...

*wink. kumpul byk2 agy. t blanje aku wehh. ahaha. aku nye sikit. nak marah nuffnang gak ah cm ni. grr!

:)

wahida said...

ko kumpul banyak sikit baru cash out kan...pas tu banjer akak sekali...heh!!

Siti Khadijah Shamsuddin, said...

cuma letak ads boleh dpt earnings ? campaign tu ape eh?

Un Phat Lee said...

dah kaya jangan lupe blanja gua air sirap.okay?heh

AMMAR YASIR said...

bestnya dapat cashout dah..jangan lupa belanja Ammar ek... jom join contest ni nak?
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html


Nak tambah berukband yg dah limit cuba tengok sini:
http://www.syoknyerblogging.com/t440-cara-nak-lajukan-broadband-yang-dah-habis-limit-bandwidth

SyatOza said...

nak singgit! haha

iqbalhakimi said...

aku nak singgit =P

Diya Edhayaa said...

thniah2 da ley cashout..
tp lau kite pn jdik iqa gk..
simpan smpai kembung dulu..
hehe

nabila riduan said...

kak.., boley belanje nihh ;)

ANATI SOKI said...

dah boleh cash out?? hehe.. bestnya!!!!!! ehehehhee..tp jgn cash out lagi tau.. kumpul biar ribu2.. hehehe

kembatolo™ said...

aku komen nie.. haha

Rara Nasiha said...

weee, boleh la belanja makan nanti. :)

nora said...

yeay yeay ada orang nak belanja bekpest esok pagi yeay yeay

Fariq said...

wah,, pasni bley la blanje eskrem..

Puteri Iqa Izyan said...

@SayaAnonymous

usaha tangga kejayaan anon :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Aduka

heee.untuk permulaan :))

Puteri Iqa Izyan said...

@dyah pinky!

haha.sabau2.
aku pun lame tunggu saat nih.. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@wahida

haha.dlm proses mengumpul nih :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Siti Khadijah Shamsuddin,

yup2 :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Un Phat Lee

sedozen air sirap gua belanja lu. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@AMMAR YASIR

wee.thanks ammar ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@SyatOza

haha.tak boleh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

seposen pun tak mau bagi. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Diya Edhayaa

tau xpe.. kne kasik kembung2 baru leh kasi letops! hee

Puteri Iqa Izyan said...

@nabila riduan

tanak aku banje kau. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@ANATI SOKI

pheww..beribu? dlm mimpi jelah kot. hee

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™

heh. komen apa?
haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Nasiha

boleh2.. hee :D

Puteri Iqa Izyan said...

@nora

err.sape? sape?



:D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

eskim seposen. haha :D

sissyira said...

salam

banyak dah tu..huhu...

kita sikit je...

..hizamirahim.. said...

haha.
same la.
x byk mane pon.
XD
jeles dgn org lain yg dpt ribu2.

mie said...

wow!!
mkn besar la lps ni
ehehee

Puteri Iqa Izyan said...

@sissyira

hehe.takpe2. usaha lagi :D

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim..

haha.tau xpe. ni nak kumpul ribu riban nih :D

Puteri Iqa Izyan said...

@mie

haha..lambat lagi kot :D

chEntA said...

wah..syoknya..dh merasa duit nuffnang la..aihh..nk tgu turn la plak..

Cikbelog said...

yehaa kumpul lagik kumpul lagikk..eh seronoknya buleh duk kolej bercampur.haaha

Sophie Al-yahya said...

wow tahniah..

jeles.jeles.. hahah.. ;p

FH said...

fuwaaaaaaaaaaaaaaahh masyyukkk. haha

Ieqa Swetluv said...

fuiyoo da leyh cash out kne belanje kite ni hik2 ;o

Raji berkata said...

woahhhh dh bole cash out T.T
ak yg lmbt lgi

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Heee.kumpul banyak2 buat kenduri kawen =P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GKSB xcukup lagi nak cash out..

da bapa det ja..

ARieF said...

wah..
tahniah2..
lehlah blanje..
hihihi

Hasrol Nizam said...

tahniah2.. dah cahout bagitau la ye..boleh belanja teh tarik.haha

Encik Psychopath said...

saya lg steady. xde nuff. fuhh.

Tapak Kaki said...

ang nak buat apa dengan duit RM50 tu? senang je nak habiskan duit banyak tu kan.hehe

MistaZam said...

hehehehe

SIELA MIKAIE said...

xpe..akak tetp bace blog kamu even kamu busy skg nie..hehheee

Mr.IX said...

kumpul byk2 leh sponsor gath blogger nex time....

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan