30 January 2011

PANAS : Jangan Pasang Iklan Heartbeat


.Assalamualaikum.

dari semalam aku tak habes-habes nak promote join Heartbeat. tapi siang tadi ada beberapa masalah sikit. ni disebabkan sejak akhir-akhir ni, iklan Hearbeat selalu tunjukkan untuk Valentine's Day. dan since orang Islam diharamkan menyambut Valentine's Day ni, maka iklan seperti itu adalah tidak wajar.

sebelum ni, Heartbeat memang ada siarkan iklan lain yang bukan berkenaan dengan Valentine's Day ni tapi yelah kan, dah nak masuk bulan dua di mana bulan dua nih memang terkenal satu dunia sebagai bulan kekasih. sian gua tadek kekasih lagi. hak hak hak. fine. sewel dah gua.

so, sementara ni, wajarlah kalau kita buangkan dulu sementara iklan Heartbeat nih. semua info ni mulanya aku dapat tau dari Ustaz Love. haaa. ambek kau. Ustaz Love okeh. ni semua kenal dari Mama Zharfan. aku memang suka jadi silent reader.. keh keh keh. Blog Ustaz Love ni best sebab sempoi je. korang ada masalah papepon boleh tanya dan insyaAllah Ustaz Love akan jawab sebaik mungkin. ye ye je aku kan? hee . lagipun cara penyampai Ustaz Love ni, memang senang orang nak terima. so, kalau nak kenal ngan Ustaz Love, boleh lah pergi tanya macam-macam soalan kat beliau. keh keh keh. USTAZ LOVE

ni artikel berkenaan Hearbeat dari Ustaz Love : Gajah Di Seberang Nampak, Kuman Depan Mata Tak Nampak

ni pulak dari Mama Zharfan : Panas & Regret | Open Letter to Heartbeat.my

Alhamdulillah, Ustaz Love dan mama Zharfan sudah hantar e-mail kepada pihak Heartbeat dan diharapkan mendapat respon secepat yang mungkin. :))

tapi nak letak jugak boleh? keh keh keh. letak link yang ayat jelah. macam kat bawah nih. agak-agak boleh tak Ustaz?



Make Your Own Gifts Here

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

updated :menurut komen ustaz, kalau pasang yang macam kat link kata tas ni takpe. yang ada masalh cuma pada bannernya sahaja. jadi, kalau nak join, boleh lah klik lagi. keh keh keh.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

25 Love Note (s):

JIJI YU said...

hurm ok la tu sempat jugak sedor ek.ehehe

Miza Yusof said...

thanks for the info. nak pi baca sat. hehe :)

Mrdaha said...

ha3.. jap pomot jap tak.. tp biar je, jap lagi ilang la kot iklan tu.

Mejuez said...

boikot2.. kempen2.. reramai hebah2 kan ..

Ustaz Love said...

Salam..

Terima kasih kerana sudi sebar2kan.. haa.. kalu iklan text mcm tu, takde masalah.. yg masalahnya pada iklan banner :D

Raji berkata said...

hahaha kt blog ni ak kenal heartbeat
baru jer psg niat nk letak
tapi kt blog ni juga niat ak nk letak iklan der terhenti
hohoho ;P
ok lah tuh, sedangkan rezeki yg halal boleh dicari xperlu kita nk sokong valentine day semata2 utk mencari duit kan?
thx for the info ^^

woot-woot said...

kat blog aku,aku tulis

FOR MARRIED COUPLE ONLY

settle


orang kawen hari hari boleh bermesra.lol

woot woot said...

tapi atas kite la kan ^^

DiaUmaiNiNaz said...

itu yang nak dengar ttg HB ni..so dah sukses ke...dah ramai blogger pasang iklan utk ni nampaknya..bagus ke??

ika md ros said...

alolo. takpe. takde pakwe pon bes kan. hihi. :)

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

hee. amin :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

welkam dear :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Mrdaha

ala.masa tuh tak tau lagi.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Mejuez

moh ler sama-sama hebahkan :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Ustaz Love

waalaikumussalam :D

terima kasih jugak sbb ustza ingatkan :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata

hehe.aku tak tau time tuh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@woot-woot

hehe.takpe. HALAL :D

Puteri Iqa Izyan said...

@DiaUmaiNiNaz

bagus cuma iklannya aje yang tak bagus :)

Puteri Iqa Izyan said...

@ika md ros

hahaha..best la jugak :D

Miss Yaty said...

ya Allah..yaty tak ingt pasal ni..thans iqa sebab ingt kan..miss yaty buang segera..

Puteri Iqa Izyan said...

@Miss Yaty

sokey sis :D

Nurul chumel said...

hmm.I musykil jugak.~

AkieZecky said...

dah pasang dah.. huhuhu

Encik Blogger said...

xpsang lg

Hanim Mahali said...

panas sungguh topik entri ni.... huhuhu...

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan