29 January 2011

Percayalah, Heartbeat Tak Akan Jejaskan Nuffnang


.Assalamualaikum.

kalau tadi, aku dah ajak korang join buat duit dengan heartbeat. dah join ke belum? haih. kenapa? tak yakin eyk? percayalah, memang tak akan jejaskan glitterati status korang. buktinya?


perlu ke aku besarkan lagi gambar kat atas tuh? aku dah daftar heartbeat tahun lepas lagi. dan sampai sekarang, status glitterati masih lagi setia dan semalam aku tengok star rating untuk large rectangle dah naik kepada 5 bintang! hoyeah. hoyeah. kan aku dah cakap. nuffnang still lagi sayang aku tau.

dan lepas promote tadi, naik lah lagi duit untuk heartbeat aku. thanks korang :) dan thanks jugak kepada yang dah mula daftar heartbeat nih :D. nak join? click banner kat bawah ni ye :D


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

7 Love Note (s):

Hishyamuddin said...

ye percaya!!hehe

ahmad endo said...

steadylah...makin lodedlah ko...wiwit!!

JIJI YU said...

oleh ini aku akan join jgk esok..ahaha

iqbalhakimi said...

nanti blanje aku..jangan lupa..haha

shahjiehan said...

salam ziarah

asybedazzle said...

ohh tak effect eh?
baruku tau
btw hye

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cayok2 feel free copy my tutorial untuk promote kat your blog k...

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan