25 January 2011

Malu Lah Orang Follow Blog nih. Eh Tapi kan, biar saya cerita kenapa saya dah suka duduk kat kolej.


.Assalamualaikum.

eceh. tajuk guna saya. bila dalam entri, cakap aku. hehe. suka hati la der.. ekceli aku dah tak blogwalking dua tiga hari ni. blog bukak je tapi tadek mood. berukbeng ni dah lebih limit. tapi still laju lagi. auww. sayang meksis ketat-ketat. hek.



tapi malu jugak lah sebab aku tak blogwalking pun ada yang still follow blog nih. ades. rasa bersalah menebal nih. tapi cuti minggu ni, aku blogwalking hari-hari okeh. promise. eceh. gedik yawww...



walaupun sekarang still lagi balik tiap-tiap minggu, tapi dah tak homesick macam hari tuh lagi. hoyeah. biasalah, duduk dalam dunia baru. hehe. dulu kan....






lepas tu kan....


memang lah. sebab kawan-kawan semua duduk kolej lain-lain...





tapi itu dulu lah. sekarang dah pandai nak bercakap-cakap dengan rumet, nak bergalok-galok. hehehe...






okeh okeh. ni entri last sebelum balik cuti raya cina + cuti awal sem. nanti aku balik, baru boleh blogwalking eyh. terima kasih sebab sudi singgah sini. sudi follow blog nih. sudi komen-komen. ;))


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

56 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

alahai~

hehe.

eh iqa lukis pastu scan ke atau guna paint -.-'

Fariq said...

hehe,, alahai lukisan,, comey je,, nak blaha ngan kamu bley tak..

Aku Hampir Jadi Super Hero

YB Raz said...

comel lukisan tuh hehehe

iqbalhakimi said...

iqa..comel la ko lukis..ajar2,, =P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

muehehe.. paint :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

hahaha.. bak sini sepoloh hengget. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

hahaha.. bak sini sepoloh hengget. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@YB Raz

heee

thanks :D

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

malu aku =.=

aku main lukis je ar :D

..hizamirahim.. said...

haha.
rajin bebenau melukis.

apa2 pon, mmg la mula2 x kenal.
lama2 nanti, mesti rapat dgn rumet2 tu.
XD

nanie said...

weng!mai lpak rmh sewa aku meh..

FH said...

wah same lahh.. tapi takde la tiap tiap minggu nak balik. kopak la duit huuu

Woofer Storm said...

comel je lukisan ni cam sy pun ada..eheee
balik nti bw smpi lebam tau...hehee

Notacomei :_) said...

Baguslah tu, hidup sudah semakin gembira hihihihi :_)

aNnE said...

eh lawalah lukisan tu..hehe

SIELA MIKAIE said...

wahahaaaa..

balik je ek....asigmnt jgn lupe siapkan..ngeh3..


comel drawing..bole ajar akak pasnie..heheee

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim..

hahaha.sebulan amek masa nak lukis nih.

Puteri Iqa Izyan said...

@nanie

meh r cni.. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

ni harap rumah dekat je tiap2 minggu balik.

kalau tak, jgn harap. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Woofer Storm

err.salah komen ke? huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Notacomei :_)
insyaAllah.. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@aNnE

muhehe.. thanks yaww :D

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

haha. tak boleh lawan akak lah :D

ika md ros said...

name muke kak iqa tu senyum sikit je. macam tak hepi. hikhik.

Puteri Iqa Izyan said...

@ika md ros

haha. baru pasan =.=

sarah-najwan said...

ala iqa...kwn2 kan rmai..bole join tu..lagipun yg penting bole on9..bole hiburkan hati sket..

nazirulhazwan~ said...

sila jadi pelukis jemputan blog den;p

asybedazzle said...

eh kreatifnya lukis2 ni, hebat hehe. btw hye!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

olololo, jgn nangesh nngesh okeii;) kalau rindu rumah, boleh telpon kn? take care...

Mr.IX said...

gigh punyer lukis utk entry ni...

hans said...

comel2 jer pic dekat entry nih
hohoho
den pun tgh mengira hari nak balik rumah
xsabar nak bercuti sebelum kembali stress

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

E.d.Y said...

comel kartun..huhu

selamat bercuti yer

JIJI YU said...

kalo aku tak balas kunjungan orang yang tinngal komen kat blog aku..mmg aku ajdi resah gelisah tak tau nak cakap ape dah...same le kite...

Rara Farah said...

keh2...jeles aku anak patung kau lukis tu...lama aku tak jenguk kau...sobs....kali nie aku tak datang sorang...aku datang berpimpin tangan ngan abg sam..auwwwwww

sissyira said...

salam


itu tandanya blog izyan ni hebat =)

misz molecule said...

sy pun suke sbb slu jmpe iqa da skan.ngeeee

mie said...

wah..
sanggup lukis kartun tu ye..
menarik..

Puteri Iqa Izyan said...

@sarah-najwan

hehe.. tau xpe kak :D

s.u.h.a said...

cartoon tu sgt comel :)

Tapak Kaki said...

balik tiap-tiap minggu tu petanda orang homesick la..hehehe ;P

Puteri Iqa Izyan said...

@nazirulhazwan~

muahaha. bak sepoloh hengget :D

Puteri Iqa Izyan said...

@asybedazzle

auch.malu lah.. hak3 :D

Puteri Iqa Izyan said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

hehehe... :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Mr.IX

tau xpe. dah la buruk. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@hans

haha.maseh :D
tau xpe. stress kot..

Puteri Iqa Izyan said...

@E.d.Y

hehe. thanks yaww :D

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

tau xpe. rase bersalah je.. =.=

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah

weh. sam haku! grr

Puteri Iqa Izyan said...

@sissyira

huhu..
taklah se hebat sis syira :)

Puteri Iqa Izyan said...

@misz molecule

hehehe... finally jumpe jgk :D

Puteri Iqa Izyan said...

@mie

bosan tadek keje camni lah. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@s.u.h.a

hehe. thanks :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki

eyh.
tak lah teruk cam dulu.haha

tomatokering :) said...

comel . haha :D

jom la join GA :)

IeDa_IsHiDa88 said...

lawa entry nie..

nora said...

apsal name aku takde??

aku bukan rumet ko ke???

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan