04 January 2011

besar gedabak pun nak menangis lagi.


.Assalamualaikum.








ini bukan auto post. ini live punya post. huhu. sekarang kat lab komputer. gila awal aku datang kelas. padahal kelas pukul sepuloh suku. baik kan aku? eee... siyes rindu nak blogwalking. semalam dah balas jejak kawan-kawan yang tinggal komen sebab line berukbeng meksis macam good good je.

sementara tunggu rayuan kolej, dapat bilik sementara dulu. ok la jugak. sama je macam bilik biasa. next week dah ada intebiu untuk dapat kolej. heh. nak kena intebiu bagai pulak. dalam bilik sekarang ada budak part 6 dan part 3. sama umur jelah kot ngan part 6 even lain-lain sem.

tapi dalam bilik memang aku jadi pendiam gila kot. tak tau nak cakap apa since semua dah berpecah. kawan-kawan aku semua duduk kolej lain. sengal gila. dan nilah jugak first time aku nangis sepanjang berada kat dungun. gila cengeng. hahaha

kalau balik kat bilik jek, konpem aku jadi suram je. aku senyap dan senyap dan terus senyap. air mata nih laju aje nak keluar. tapi tadek ah laju. cumanya setitik dua la kot. ahhhh. konpem ramai cakap aku manja lepas nih. tulah. dah besar gedabak umur doploh satu pun nak nangis lagi. oit. baru doploh oke. tak sampai lagi doploh satu..

bye ;))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

38 Love Note (s):

tia of revenge said...

dungun? study kat mane tu ? :)

nora said...

alalalala sian dia

dahdah takmo sedih2 senyum sikittt
baru comey =)

aibaks said...

buat la kawan ngan member baru tu.. baru best bilik sementara tu..

wahida said...

huh!! kalau akak pun giler sengal semua geng dah pegi kolej lain..huhu...

FH said...

haha next week balik laa..

adrinaqamarina said...

iqa jangan sedey3, try cheer uo kkan everything oke :)

Amy Syaquena said...

Tak pe mula-mula nanti dah suaikan diri ok la tue..sabar k..

syamimi fatin said...

takpe, bila rasa nk nangis tu, on9 je.. hehe ape mimi ckp ni? xpun, nangis je... lepaskn

sabar yee :))

CIK TOM said...

rajinnya update wlpn busy..good2 sbb tgh naik kan..kena maintain..huhu...

nadia said...

iqa,
hadiah blom pos lagi..
xsempat, sorryyy..... =)
knp qa? xsabau ye?
sabau2.. xlari hadiah tu utk iqa k... ;)
la, iqa student uitm dungun ke? ni dah sem berapa?
kak nadia pon baru je lepas grade dari uitm dungun jgk.... =)
iqa amek kos ape? duk kolej mane yang?

Miza Yusof said...

iqa, jangan nakal-nakal tau. belajar rajin-rajin :) jangan homesick. awal-awal biasalah lah tu. hehehe :)

FarhanaFabulous said...

jgn sedih2 ye..epi new year..

Raji berkata said...

hak2
awat jadi pendiam nih ;D
xpe kau bising2 kt dlm blog pun xpe xD

JIJI YU said...

da2 janagn dok nanges lagi

Fariq said...

sabar je yaw,, haha

sissyira said...

salam

kalau duk sorang sorang lagi laju air mata ngalir kuar :D

Puteri Iqa Izyan said...

@tia of revenge

uitm dungun dear ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@nora

huhu.. puas dah senyum :P

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks


hehehe.. tak mesra alam mcm nilah jadinye :P

Puteri Iqa Izyan said...

@wahida

hahaha.maunye tak sengal kak :P

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

next week apa?
this week lah..haha

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina


keep trying ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena

inysaAllah kak ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@syamimi fatin

hehehe.mmg pun :P

Puteri Iqa Izyan said...

@CIK TOM

hik3.. ades.mne ade cik tom. tak boleh lwn cik tom nih :P

Puteri Iqa Izyan said...

@nadia

hehehe.eskaited terlebih kak :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

hehehe.belajar rjin2 tuh azam baru :P

Puteri Iqa Izyan said...

@FarhanaFabulous

huhu.insyaAllah ;)
hepy new year jgk :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata

huhu.sian aku :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

amboi.. gelak na.. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@sissyira

huhu.. tulah psl :P

E.d.Y said...

pergghh...nak dapat kolej pun ada interview..dasyat

Aretikz said...

Nangis.. nangis.. erk? hehe.. cool.. nanti itulah part yang dikenang juga.. hehe.. cabaran xkan pernah habis.. sempoi.. hehe..

Nurulbadiah Lai said...

meh kak nurul cium ..konfum dok sedih doh hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@E.d.Y

huhu..tulah pasal..hampes je :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Aretikz

huhu
a'ah la kan.lepas ni boleh buat kenangan..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Nurulbadiah Lai

hahaha..meh2 :P

Gayahspears said...

nak tumpang nanges jugak buleh tak izyan??keh3

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan