30 January 2011

Kelebihan Heartbeat


.Assalamualaikum.

aku rasa sekarang nak update entri pasal hearbeat aje. haha. fine. aku memang mata duitan. tak bersyukur dengan apa yang ada. keh keh keh. by the way, terima kasih lah kepada sesiapa yang click hearbeat haku semalam. oh ye. hari ni terasa nak bagitahu sikit pasal kelebihan heartbeat nih.

1) no fraud click.
haaa. tang ni korang boleh sesuka hati nak main klik sesama sendiri. sebab tuh aku sekarang asyik nak suruh orang klik je. sebab memang heartbeat akan bayar ikut klik kita tuh. so, moh le, reramai klik aku punya heartbeat. lepas tuh suruh aku klik pulak ye. keh keh.



2) RM2
kenapa RM 2? sebabnya bila orang daftar bawah kita, kita akan dapat RM 2 bonus!! so, apa tunggu lagi? meh ler daftar bawah aku ye sayang :)). click je banner hearbeat okeh :D




3) reports
kita boleh tau sehari berapa orang click. lepas tuh boleh jugak tau berapa orang dah daftar bawah kita. aku? satu je. siapa pun aku tak tau. muehehe.. meh ler daftar lagi. nanti hari-hari aku klik heartbeat korang. haha. fine. muka tak malu =.=



mudah je, korang just log in macam biasa akaun hearbeat korang, then klik dekat REPORTS. oke?
p/s: bajet nak buat esemen tapi tak buat buat lagi nih. blogwalking malam karang la ye. tak pun petang karangsebab tangan dah gatal nak mengomen nih.. hoho :D

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

29 Love Note (s):

Hishyamuddin said...

heartbeat dan klik..hehe

Mrdaha said...

oh yeah... gudluck dgn heartbeat!! :)

♥ AyaHikari ♥ said...

tapi dah reg nuff. g mana sih?nuff pon x bape reti gn.haha.baru ade 7 posen.kuang3

Cik Minie said...

heartbeat ni effect nuffnang x??

iqbalhakimi said...

aku nak mcflury..cepat mai mcd dungun...haha

AMMAR YASIR said...

Thanks Iqa sebab kongsi benda ni... Dah banyak kali dah Ammar klik..bhahahaha

Raji berkata said...

eh daftar under pun ada dpt juga eh?
cmbest jer nih o.O

nanie said...

dok abes2 dgn heartbeat mu..
nnti aku klik setiap 1jam neh

sarah-najwan said...

slmt menjoin dgn HB..
akak xjoin lgi..

JIJI YU said...

dah macam mlm pon ade gak ni.hehe

Miza Yusof said...

wah iqa. dah jadi cukgu tuto sekarang. heheh :)
earings makin meningkat. tahniah :)

misz molecule said...

tak paham lagi ni.hahahah

E.d.Y said...

nak try jugak la

Puteri Iqa Izyan said...

@Hishyamuddin

hahaha.maseh2 :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Mrdaha

thanks yawww :D

Puteri Iqa Izyan said...

@♥ AyaHikari ♥

hahaha.sabau.lama-lama jadi bukit lah nnt :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Minie

nope :D

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

heh.malas aku.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@AMMAR YASIR

haha.bagusnye ammar :))
thanks :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata

yup.due hengget :D

hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@nanie

setiap saat pun dakpe.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@sarah-najwan

join la kak :D

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

mlm? haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

tuto tak bertauliah nih.haha :D

Puteri Iqa Izyan said...

@misz molecule

buat je.keh keh keh.

Puteri Iqa Izyan said...

@E.d.Y

sile2 :D

Encik Blogger said...

klik klik

★ NuNa ★ said...

saya ah join . minta awak singgah blog saya k :)

★ NuNa ★ said...

saya ah join . minta awak singgah blog saya k :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan