10 May 2011

aku nak kembali normal nih.


.Assalamualaikum.

morning people!
phewww...semangat nih. sebab rasa macam bangun awal pagi je nih =.='
err.sebenarnya aku tidur berapa jam je tadi tu pun pun sebab tak tahan sangat dah mengantuk. 
dannnn nasib baik lagi bila abah kejut bangun tidur. kalau tak, memang tak pergi sekolah la kau dik. muahaha.
kesian gila adik aku sebab dapat kakak yang kuat tidur ni. memang dia selalu marah aku kalau aku tidur. grrr.


by the way lah kan, sekarang aku rasa putaran hidup aku memang tunggang langgang dah ni. uwaaa.. serious aku rasa nak lempang diri sendiri. sekarang aku dah jadi terikut macam study week hari tu. bila malam menjelma je, mula lah mata aku ni segar semacam je. bila dah segar, maka tak tidur la hakuuuu... T___T
lepas tuh paling sadis bila tidur lepas subuh. heh. tak pepasal dah kat situ rezeki aku lariiii jauh tinggalkan aku kan?



so, di hari yang sangat indah ni kan. sebab hujan. weeeee ^_^, aku kalau boleh nak kembali normal lah. serious aku nak kembali normal. tidur time orang tidur. bangun time orang bangun. susah lah kalau kitaran tak sempurna macam aku ni. hari ni tak tau la macam mana. ni pun aku tengah tahan mata daripada tertidur. kalau tertidur jugak, tak tau lahhhhh...~



p/s: gambar tadek kaitan langsung dengan entri. muehehe.
tapi kan, tapi kan, pehal hah henfon aku ni dah lama tak berbunyi? pehal topup jimat gila skang?
kui kui kui

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

32 Love Note (s):

JIJI YU said...

baru aku sedar ko tak normal...ehehe

SIELA MIKAIE said...

jadi kelawar ke adik akak nie???
klu nk normal balik, lepas pukul 11 mlm jgn bukak internet..lepas tu bcela majalah2 ape2 ke..smpai tertdo./.hehee

adrinaqamarina said...

nak elak sume ni, iqa tahan tdo time salu iqa tdo, so nanti malam mengantok time normal la :)

macam orang jet lag dah pon. hehe.

topup rina pon jimat!

padahal topup minggu lepas ni.

KAMIHIDUP said...

kembalilah ke pangkal jalan. heee. :)

cBk said...

aku rilek jer malam2 xtido..haha

J.Syazwana said...

exam tak habes lagi.
huwaaa :(

YanaMIB said...

eh kita pon rasa nk tido skrg..jum set alarm smpi 5.30..blk rmh sambung tido lg =P

Miza Yusof said...

samalah kita iqa.
hp miza pun dah lama tak menjeritt.
topup pun dah lama expired.


*gigi tu tak teruk mana pun. ssebatang gigi tu ja pesal ntah. HAHA

Heidi Shafiq said...

rilex.. take time.. :)

Rafi Nilhan said...

bagus la tuh topap dah jimat.. haha

najihah sahami said...

haha..iqa. bak mai nom..meh ai kasi bunyi fon tu ha,...:P

nelly said...

kadang2 nelly pun sama jer dengan kamu ~

Nizam Ijam said...

jalan2 nak cari shoutbox xjumpa :) jom banner exchange :)

http://www.nizamijam.co.cc/

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

haih. jgn bgtau org lain. kui3.

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

mak kelawar. haha
bosan bace buku. x ngntuk jugak. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

dah tahan. tapi jadi jugak. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@KAMIHIDUP

doakan weh. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@cBk

mu spesis lain dakpe. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@J.Syazwana

tahniah. hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

@YanaMIB

eceh. pengantin baru tdo byk jugak ke? keh keh keh.

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

haha. jimat lah duit kalau bab topup kalau mcm tu =P

Puteri Iqa Izyan said...

@Heidi Shafiq

dah lame merana nih. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Rafi Nilhan

sakit hati tgk topup jimat, haha

Puteri Iqa Izyan said...

@najihah sahami

ades. lupe nombor sendiri. haha =.='

Puteri Iqa Izyan said...

@nelly

lumrah hidup. hee~

Puteri Iqa Izyan said...

@Nizam Ijam

shoutbox hilang. kui3.

thanks ^_^

Cik Nathrah said...

hehhehe! dia mmg tak leh ubah sekaligus. cube try sket2. hari tido kol 4. esok try tido kol 3 pulak. gud luckkkk syg!

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Nathrah

huhu.tulah psl sis.

try2 tp tang len jugak jadinye =P

Solihin Zubir said...

jangan! normal is boring la.. heheh..

Puteri Iqa Izyan said...

@Solihin Zubir


haha. gitu pulak =.='

Ain Zulaikha said...

hahaha kasi minum air timun gerenti boleh jadi normal ya iqa.. bawak banyak sabar ya

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

eyh.yeke? huhu =P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan