28 May 2011

kau masa kecik-kecik dulu hitam gileeeewwwwww!


.Assalamualaikum.

heh. hitam gila? wuwuuu T__T sadis okeh bila orang cakap macam tu kat kau. serius sedih. nasib baik dah umur doploh satu. jadi cover la sikit kesadisan tu kan. ehek. semalam aku kemas-kemas bilik sambil tengok album-album lama. pheww. banyak gila gambar time kecik. maybe ibu aku eksaited sebab anak sulong dan perempuan.. dah la comel je. keh keh keh.


sebelum upload aku scan lah dulu gambar. tengah bajet comel duk scan, tiba-tiba je mak sedara aku sound kat belakang.

" eh sape tu? along eyh? "

aku sengih je lah =))

" dulu masa kecik-kecik mu hitam gila long. sungguh la. "


errr.. terkesima aku depan komputer. baru nak bajet comel. huk huk huk. makan, kesentapan telah berlaku disitu. sobs. tapi aku pernah jugak tengok gambar aku masa umur 5-7 tahun. memang ada satu gambar tu aku hitam gila. hitam legam wokeh. *gelak*


aku dulu ganas woo. main dengan budak laki. hari-hari main tengah panas. lepas tu bergeluman dengan pasir segala. haha. dulu la. sekarang kau ajak aku main pun aku buat dekk je. 



ololo.. kecik-kecik dah nak pakai tudung. hehe. ^^_



ibu cakap aku suka gila time ni sebab dapat cincin. tapi sekarang aku dah tak suka pakai cincin sebab gatal. jadi stalker-stalker tu, kalau rasa nak masuk meminang kena guna gelang. HABIB pun jadi lah~~ ngeh ngeh ngeh


p/s : aku agak busy sekarang sebab nak siapkan barang-barang untuk balik rumah sewa esok. so, maaf lah kalau tak sempat blogwalking. bajet retis nih. *lempang*



When I was just a little girl
I asked my mother, what will I be
Will I be pretty, will I be rich
Here's what she said to me.


Que Sera, Sera,
Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be...~

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

19 Love Note (s):

kembatolo™ said...

apsal tak ajak aku main pasir dulu? aku pon minat gakk.. hahaha

YAYA AZURA said...

gambar pakai tudung tu terserlah kelentikan bulu mata..cantik...

Wani said...

amboyyy . HABIB gitchuuu

Syat0za Zai said...

comei2!!


adeh! zai dlu kecik2 putih melepak! skang ni =="

ermm, gelang habib pakcik habib je la beli..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

kemba : alolo.. aku lupe ah. haha


kak yaya : muehehe. =))


wani : demand cmnilah. haha


zai : bhaha. baik usah pakcik habib teross ^^_

ABU said...

keh keh keh..gelak aku baca.. aku drpd dulu sampai la ni masi lgi hitam..hahah

twinkle twinkle said...

comel sgt :D

alexa yussida said...

bese la kecik2..tak berpanas hujan tak sah kan..kulit blkg kira..yg pntg dapat main..hehe:)

Anna Boleyn said...

hehe mana ada hitam yunk. okay jeh comel je tu! :)

Azhafizah[フィザ] said...

tak nampak hitam pong..nampak shumill je..

Hanim Mahali said...

samalah kita... masa kecik hitam..T_T
tapi hitam hitam pun comel tetap ada...Hee

Mfs said...

gua time kecik-kecik dulu putih melepak beb..tapi bila dah besar..tukar jadi hitam metalic pulak..ganas tak? hahaha XD

Puteri Iqa Izyan said...

abu : hehe. ala, hitam tu kan menawan. eceh.


twinkle2 : huhu. thanks dik ^^_


kak anna : haha. skang pon hitm la kak =P


sis : haha. mase ni putih lagi.kot la. haha


hanim : haha. hitam manis org ckp. keh keh keh


mfs : metalic? haha. buleh belakon jd org minyak. haha

fatenalina said...

dulu sy gelap..tak hitam..gelap sikit je..KEJAM perkataan hitam tu..HAHA..tapi skarang sy dah cerah..!!HEHE..

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha. akak HITAM. nasib la. huhu

nk jgk putih. huhu

Aida Lela said...

cumil apa :)

*sweet

Tapak Kaki said...

hitam ni mesti time kecik dulu dok main pasir luar rumah kan..hehe

Puteri Iqa Izyan said...

aida : haha. ^_^


tapak kaki : haih. mestilah. ratu bab2 main pasir ni. haha

nanad said...

alo tomei tomei

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan