26 May 2011

keywords. saje gatal nak tunjuk. boleh?


.Assalamualaikum.

sebelum balik dungun, marilah update sampai muntah. ekeke. oh ye. aku tak tau la kenapa tak boleh nak sign out dari blogger ni. ada sesape buleh tulun tak? semalam pon aku ingat nak blogwalking, nak komen romen. tapi tak boleh. disable cookies jadah apa tah. tak paham aku =.=


hari ni aku saje nak tunjuk-tunjuk keywords dari nuffnang. eh. bukan hari tu guna adverlets ke? keh keh keh. memang lah. tapi tukar balik nuffnang. sebab nuffnang best. boleh tengok statistik, tengok keywords. adverlets tak boleh. =)) toksah rajin-rajin nak tanya aku adverlets tu macam mana. aku pun tak reti nak terangkan. ^^_






bakti remaja / program bakti remaja terengganu / remaja terengganu / bakti remaja 2011
aku pasti ni untuk entri yang aku cerita aku pergi kursus tu. dan aku jugak bagitau, it's more on politics kan? cait. cakap omputih konon. politik macam mana?? hm. macam ni, setiap aktiviti LDK yang dijalankan mesti ada kaitan dengan politik. agak membosankan sebab aku tak minat politik. tapi dari kursus ni banyak jugak la tau pergolakan dalam politik ni =))


puteri iqa izyan
err.tu maybe aku google nama sendiri. bukan maybe. memang ye pon. lalalala~ saje nak tengok macam mana google nama sendiri. haha. tapi kan, aku pelik kenapa kadang-kadang entri aku terselit kat website lain? kena copy paste ke apa eyh?


pakai herbal essential shampoo
muahaha. tadek koje betul google benda ni. pakai jelah. beli kat kedai. belambak. ke nak tutorial jugak? haha.


cara buat air milo / air milo sedap
keyword bab-bab milo ni kan tak pernah tak ada dalam list. memang akan wajib ada. dan aku tau ni mesti kat entri lama aku. nak tergelak pun ade jugak. adeh. kau letak je milo banyak-banyak. sedap lah air milo tu. ni takat letak satu sudu setengah buat apa? yedak?


lelaki stalker
errr. tadek pulak aku buat entri pasal ni. tapi maybe dekat entri baru-baru ni. sebab ada perkataan lelaki dan stalker. hobi aku sekarang stalker. HAHA.


lepas ni jangan pulak nak muntah kalau aku update 2 kali sehari. nak hujung-hujung cuti ni banyak pulak idea yang datang. muahaha. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

17 Love Note (s):

*Miss Syahnia* said...

kdg2 kelakor juga
ntah2 apa2 org mncari kat
intenet kan ^__^*
ngarut marut pun ada..hehe

YanaMIB said...

plg xbest bila dpt keyword yg xde kena mengena dgn blog kita..haha~

update je slalu..lg kerap update, lg tinggi traffic..weee~ ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

bhahahaa..tang buat air milo tu tak leh belah lah kan..perlukan tutorial ke?lawak ah sampai kene google..

aqmalazmi said...

ahhahahah...best la!!!heeee..yeahhh jgn tak update!!update..24entry sehari pon boleh..hahaha

sarah shafie said...

bila ntah nk dpt g kursus tu..tgh tggu ni..

Puteri Iqa Izyan said...

miss syahnia : haha. tau xpe. mcm2 lah dieorg ni ^^_


kak yana : tau xpe. pelik. pdhl tadek kaitan pon ngn blog kite. haha


sis : haha. mntg2 skang zmn tenet. buat milo pun kne gugel :P


aqmalazmi : haha. 24 entry? pehh.. setiap jam update.haha


sarah : sabar2. byk sesi lagi. hee

tiha said...

mcm2x keyword yang kita x perasan kita taip betul x...^__^

..hizamirahim.. said...

haha.
zami pon keyword femes ialah nama sendiri.
haha.
XD

KAMIHIDUP said...

nasib baik takde yang mengarut.

fatenalina said...

amboiiii~~~
femes nye akak kite nie..
HAHA..
macam2 org tulis kan..

Puteri Iqa Izyan said...

tiha : haha. selalu jugak jadi ^^_


zami : hahaha. ala, zami lain. ramai yang cari =P


KAMI : haha. dulu ade je :D


faten : hahaha. mane ade :P

SIELA MIKAIE said...

hahahahaaa...pakai herba essential syampo?? adoila kalau ade tutorial memg xtw nk ckp cmnr..myb bleh wat tutorial cara cara carik kutu..hehee..


akak pun suke google name sendiri..:P

cik aiLebiu said...

hehe nasib xde yg ganjil2 keyword masuk...

anyway, u di tag join contest :)

Cik Mira said...

hehehe mmg suke tgk keywords kat blog. macam2 keywords kuar kadang tak de kena mngena pon ade

JIJI YU said...

nak milo bes..cube campor ngn susu cokolat..

Puteri Iqa Izyan said...

sis siela : hahaha. tau xpe. mmg tadeknye org buat tutorial pkai shampoo sbb dr kecik lg sume dh pndai. huhu


sis ailebiu : haha. dulu ade jugak ^^_ btw, thanks sis =)


cik mira : hahaha. tu bestnye nuff sbb boleh tgk keywords. hehe


jiji : siaappppp ^^_

alinac lover said...

best bila idea dtg byk nk update hehehhe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan