29 May 2011

okay. BYE.


.Assalamualaikum.

sobs sobs sobs. sambil ngelap hingus dan air mata. sedih tau. sedih gila. kalau lah korang dapat rasa apa yang aku rasa. huk huk huk. *lari jap*



xD


*datang balik* huk. kena balik weh. balik dungun petang ni. lepas asar. nasib baik drive sendiri. so, suka hati wa lerr nak pergi bila pon. kalau ikut hati malas pergi dah. tapi demi segenggam diploma, aku berkorban. caitt. gedik je rase. dah lah duit ptptn tak masuk lagi. ah. bila letrik, bil air, barang-barang dapur, barang-barang kelengkapan rumah, minyak kereta, nak bayar guna air liur ke? grrr. cepat lah masuk T__T



kan best kalau dapat jadi kanak-kanak balik. tak payah susah-susah pergi jauh. duk rumah jadi blogger kanak-kanak. keh keh keh.




memang tadek orang akan rindu aku pon lepas nk. nasib la kan. hek hek hek. kesian stalker-stalker aku. tak boleh dah nak menyetalk entri aku. *bajetretislettew* . menyetalk? bahasa aku buat sendiri. haha. ni kalu cekgu Bm aku tau, mesti dia cakap aku tak kenang budi dia. sobs. *tolongsedihuntukcekgu* nak buat macam mana, dah kat unibersiti tak belajor BM. keh keh keh. 



lepas ni memang aktiviti blogging, blogwalking cuma ada time-time kat rumah je. disebabkan berukbeng meksis sangat malatops line kat rumah sewa, jadi, blogwalking memang tak boleh. kalau boleh pon sikit je. *ampun* tapi kalau fesbuk tu buleh lagi lah nak meloya buruk kat status sambil menggedik cakap homesick. homesick leww sangat. padahal sejam je kot jarak rumah ngan kampus. haha.



utamanya adalah *skemabagai*


.sori tak dapat blogwalking sangat dah lepas ni
.kepada yang follow, thanks yawww. terharu tau. ahaks~
.yang kat chatbox, maaf ler tak sempat nak blogwalking
.serius aku tak dapat blogwalking sampai muntah berdarah. belakang aku dah sakit gila sebab hari-hari duk hadap natang pc ni. haha. 


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

32 Love Note (s):

J.Syazwana said...

drive elok2 ;)

JIJI YU said...

ko gune kete ape weyh

Shamsuddin Amin said...

brokben mane2 pun semua same...
lembam nan mampos... huhu

Tapak Kaki said...

nape nak ke kampus balik.. bukan ke uitm sekarang ni tengah cuti semester?

cucu umie said...

relax sat..btw, selamat kembali ker kolej yer dan mulakan hidup bru..kuikui

Puteri Iqa Izyan said...

J : thanks. insyaAllah =)


jiji : kete sorong. haha


amin : muahahaha... tauu xpe. dasar berok. hak3.


tapak kaki : tu degree je. diploma sat je


cucu umie : huaaa.takmau T__T

najihah sahami said...

cewaahhh..dh balik u pun dia. wuu...:P

hamzah ian said...

aku takde tumblr.. =(

Hans said...

jadi kanak2 best
jadi dewasa best
kehidupan nih memang sempurna dicipta oleh Nya
:-)

cik bunbun said...

ehehh, salah timing pulak datang ni dia dah baibai pulak

Puteri Iqa Izyan said...

mejah : haha. retis x pyh la buat.


hans : dua2 best. tak best pon ade jgk skit. yg penting kite kne pndai corakkan kehiduoan spya rase best. hekhekhek


cik bunbun : hehe.nasib ler. cuti dah habis T___T

najihah sahami said...

iqa lalink. mish xblaja sana. tp tinggl sana. hehehe..

eh, tp zaman sekolah belajar sana la. pastu penah masuk politeknik tu setahun. hehe

Edy Zaidi said...

alahai.xpe2, menuntut ilmu lagi penting...selamat belajar

NM02 said...

singgah sini dan terus follow. jom serang balas... *__*

twinkle twinkle said...

suke ayat dlm gbr tu ;D

Naddia said...

cepat2 mnyeletak. haha..apekah perkataan ini

SIELA MIKAIE said...

wuhuuu.....drive carefully..
jadi kanak kanak tak payah fikir duit..nk duit, dapat je.skg??nk duit?? carik sendiri korek2 smpai dapat..:(

cik azeya said...

tengkok aku pon dah naik patah bw hari hari. haha. tapi dah busan, nak buat camne. berblog je boleh hilangkan boring.

hahaha.

btw, take care yunk! :)

Amanina Sofea said...

sbar eh iqa..
kan best kalo jd knak2 blik, xpyah pk pape..hehe :)

Ain Zulaikha said...

heheheheh nanti dah sampai dungun jangan lupa kim salam kat mamat hemsem kat sana eh hahha

Ihsan Arifin said...

haha 'menyetalk' cool ;D

Hans said...

biasalah...
hidup xkan setiap masa gembira
pasti ada ujian tapi itu tandanya Allah sayang pada hamba2 nya
:-)

apik pehe said...

hehe..belaja molek tu mek...ehehe

misz molecule said...

yang...nak gi umah sewa yiu sekali.hahah

enyheartsdiamond said...

pakai la streamyx dear.. kawtim dgn kawan2 :)

Arief Arf said...

gambar tumblr tu memang menarik. hahahah

X)

NM02 said...

yuhuuu... tak sudi serang balas ker? hehehe

ahmad endo said...

drive safely!!

alexa yussida said...

apsal jiji tanya kete ape...kompius jap...

hehhee..

hati2 disana ye ika..tc juga.

me too will stop blogwalking after this,have to focus on my next coming final exam..wish me luck dear in case u read this comment.tq :)

Adam Roeslani said...

ayuh kembali kesekolah.

Terkini: Jana Pendapatan dengan Kajiselidik

CIK TOM said...

good luck utk new sem!!

nanie said...

qa,mu kutip daun g..pahtu byr segala jenis bil gn minyak kereta..hahaha *larikkkk

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan