Skip to main content

Stalker yang makan diri sendiri dan LELAKI yang dot dot dot

dulu-dulu, dulu lah kan. aku jakun gila bab bahasa-bahasa. muahaha. nasib baik BM aku time SPM A1. dulu aku noob gila tak tau pun stalker tu apa. okeh. boleh gelak kat aku sekuat hati. =))
dulu tu tak lama, baru lah jugak dalam satu dua tahun lepas. nampak tak betapa sadisnya aku? =.='


sekarang aku dah bagus. banyak bahasa yang aku tau sejak jadi blogger ni. bagus jugak eyh blog ni. muahahaha. sekarang pun aku bagus jugak. kuat betul aku jadi stalker sekarang. boleh dapat award stalker paling rajin dah ni. haha.


tapi ingat best ke jadi stalker?? tak best la wehhh.. sebab akhirnya memakan diri sendiri. eh. tapi bagus jugak sebab akhirnya aku sedar rupanya hati aku ni masih lagi kat die!! kejadah kejadah kejadah. macam mana lah aku boleh lagi sayang dia even dia jahat nak mati dengan aku dulu? tiba-tiba aku rase nak putar balik mase lepas then aku tanak kenal dengan lelaki macam tuh. grr



p/s: iklan kejap. taylor swift yang comelest. hee =))


lepas tu kan, kenapa lelaki sekarang suka sangat ambil kesempatan? means, ada lelaki yang anggap perempuan sebagai simbol seks. demn. kejadah betul jantan macam ni. nak je aku cincang jantan-jantan macam ni. susah sangat ke lelaki nak behave? kalau ye pon dah sangap sangat, apa kate kalau suruh mak kau cari jodoh untuk kau. kategori WAJIB kawen macam ni gamaknya. haha


aku perasan jugak, ade sorang tu. aku ingat dia baik rupanya kalau dia mesej aku mesti asyik nak cakap ke arah lucah je. demn!! kalau tengok gaya penulisan nampak macam good good je. tapi, selalu cakap pelik pelik dengan aku. berkias. tapi kiasan tu ke arah seks. grrrr.



think it ^_^

away for 3 days. feel free to leave comments here. i'll reply soon. terima kasih =))

Comments

Unknown said…
aku pulak terlebeyh pndai bahase kekadang orang tak paham bace blog aku..
cikgu fiQ said…
wei...xrak la semua..tp ramai la....
btw,bw here~~~
kaLu rajin usha la sini...
http://simpleasfiq.blogspot.com/
nak foLLow mmg dialu2kan lah~
Admin said…
hi stalker...heheheh..

cheers !
Arief Arf said…
try tengok kat youtube ada lagu tajuk die i stalked your profile.
wahahaha
Ain Zulaikha said…
jadi stalker best mmg best.. haha sebab kalau jadi stalker rasa puas dia lain macam bahahhahaa tapi saya selalu jadi stalker artis je kah kah kah ...

perghhh lucah? ignore je lah iqa jangan layan
najihah sahami said…
yep2..setuju sangat ngn quote tu. its not love but lust. sedarla semua...:(
najihah sahami said…
yep2..setuju sangat ngn quote tu. its not love but lust. sedarla semua...:(
EB said…
Oh itu bhaya beware awak...
Unknown said…
oits, xsemua lelaki yer..haah kalo rase xnk, ignore shje dia tu..kan senang..hehe
KAMIHIDUP said…
pembetulan, bukan semua lelaki macam tu, dan bukan lelaki je yang salah, perempuan pun ada juga yang begitu. :)
nanad said…
ayo..menakutkan :{
SYAFIQAHSALEH said…
manusia mmg tak penah puas
hehe.. jd stalker selalu sakit hati e.. baik have a life sendiri.. aman damai sejahtera harmoni <3
alexayussida said…
betol..xske lelaki yg ckp slalu ade kaitan dgn seks..meluat kut..
Rashid said…
uiss gitu ya lelaki yg dot dot tu .. bahaya ..
Admin said…
haha aku x tau stalker tu ape...huhu malu seh...=) ape mksudnya?
Unknown said…
isk2..bahaya tuh..
kena sentiasa perhatikan gerak geri lelaki..hehe
mushroom said…
laki camtu memang dah kategori wajib kahwin dah pun.. ramai owh skang laki yg cmtu.. ya! kita cincang je
eqbalzack said…
Salam...
Abg eq akan umukan keputusan GA 'I LIGHT U' pada Jumaat ini, 20/5/2011 pukul 10 pagi. TQ
CIK TOM said…
ciktom pernah jgk jd stalker fb seseorang hmpr 2 bulan gak..tp tension la jd stalker..skang dah insaf...xmo jd stalker..hehehe
Raden said…
stalker itu mnunjukkn kita ade admire ^^
Nina Mads said…
best ke jd stalker nie...
xptt la..
Amoi said…
ai suka buat lawak lucah tahu?

kihkihkih
Far8 budak baik said…
stalker tu lumrah ape..
hahahaha..eh eh..hampeh
betol lelaki tu..
nak tanye awek ak lahh jap..
mcj aku kearah mane entahh hahaha
SIELA MIKAIE said…
eyuuhh~~ jauhkan dari lelaki gila seks!..
@JIJI YU

cikgu lagu tulah gamaknye. huhu
@Arief Arf

thanks 4 the info. dah tgk. best. haha
@Ain Zulaikha

haha. tau xpe. kepuasan tu lain. muahaha..

xlyn dahhh.. :D
@cucu umie

ala.. lupe ah nk gtau bkn sume. hahahaha
@KAMIHIDUP

alolo... chill.. lupe lah. haha
@Rashid

mmg bahaya sgt.. dush.
@Alienelliz

ce terai google translate. hahaha
@apik pehe

wajib kne perhatikan. haha
@Far8 budak baik

haha. kan? syok pula tuh. huhu
eyh. kau jgn meset bkn2. huhu
Unknown said…
seronok jugak jadi stalker ni. kadan0kadang tu tak best jugak. hehe :)
Anonymous said…
biasa la puteri.... kekadang ni lelaki boleh jadi lebih gedik dari perempuan. biar je, anggap je dia tu x wujud.

Popular posts from this blog

Resepi Tat Telur yang sedap memang sedap! :)

Resepi crust ni aku guna yang time kerja dulu. Hee. Resepi filling pulak aku banyak google. Aku lupa dah mana aku dapat sebab dulu lupa nak tulis kat buku ambik kat mana. Resepi ni memang sure sedap. :)

Resepi crust

Bahan-bahan:

1 cawan marjerin ( aku guna marjerin Pelangi. Sedap! kalau guna Planta pon boleh tapi crust jadi keras sikit la )
1/2 cawan gula
1 biji telur gred C ( gred A & B pon hentam jelah ye )
1 sudu kecil esen vanila
2 cawan tepung gandum ( lebih sebenarnya tapi nanti explain okay )

Cara-cara:

1) Putar marjerin dan gula hingga kembang. Nanti warna jadi macam ala-ala putih gitu.
2) Masukkan telur dan esen vanila. Pukul lagi hingga kembang.
3) Masukkan 1 cawan tepung dulu pastu putar nagi sebati kejap. Masuk lagi 1 cawan tepung pastu putar lagi sampai sebati aje.
4) Time ni adunan still lembik. Lepas tu boleh tambahkan tepung sikit-sikit dan uli sampai doh tak melekat kat tangan. Kalau still melekat kat tangan, tambah tepung lagi okay. Tapi jangan terlebih tepung se…

life being as an accountancy student .

Akauntan. cita-cita kedua yang aku tulis dalam biodata time sekolah rendah dulu. cita-cita utama nak jadi doktor. makin lama, makin tinggi belajar dah lupa cita-cita doktor. banyak main-main time sekolah. bukan gengster sekolah okay. nakal sikit je. tudung pendek, that's me. pakai stokin kaler maler, that's me. ponteng kelas pegi lepak kelas senior, that's me. tu time sekolah sultan sulaiman. bila tukar sekolah baru sekolah bukit sawa, life's totally changed. new environment, new friends. time tu jadi baik sebab takde geng nak buat nakal-nakal.

form five ambik pure science. tak suka menghafal okay. kelas yang selalu ponteng, time fizik. kalau hari tu ada fizik, aku tak pegi sekolah. adik-adik jangan tiru okay. result spm takat-takat makan je ah. Alhamdulillah semua credit. boleh la masuk matrik program dua tahun aliran fizik. hai KMPHians! :) tapi masuk tahun kedua aku keluar. dapat diploma perakaunan kat UiTM Dungun. sebab nak lari dari fizik, nak lari dari homesick,…

TTC Part 1: Appointment

Tahun ni tahun kedua dah jadi bini orang tapi belum ada rezeki nak timang zuriat sendiri. Ehehe. Aku tau ada masalah ni masa sekolah lagi dan sebelum kahwin pun memang aku dah explain dekat bakal suami (suami dah la sekarang) pasal masalah aku. Tapi aku taktau la dia ingat ke tak. Kot nye kalau dia baca blog ni pastu dia mai tanya aku "bila sayang cite kat abang?" -____- Tahun pertama kahwin aku tak terlalu beria nak TTC ke apa. Aku kira baru nak kenal sesama sendiri. Lagi satu sebab PJJ dan aku tau susah nak predict waktu subur disebabkan masalah period yang tak teratur. Jadi aku hanya menikmati waktu-waktu berdua saja. Orang tanya, aku sengih je cakap belum ada. Tak ambik pusing sangat dengan soalan dah ada isi ke belum yang aku rasa nak je tepek kat dahi "belum mengandung lagi" hahaha. Yelah, dah ramai sangat tanya.

Masuk tahun kedua, aku dah start fikir. Tapi aku tak betul-betul TTC jugak. Cuma join group BBT dekat facebook. Wehhh sumpah aku tak faham hahaha. A…