16 May 2011

Stalker yang makan diri sendiri dan LELAKI yang dot dot dot


.Assalamualaikum.

dulu-dulu, dulu lah kan. aku jakun gila bab bahasa-bahasa. muahaha. nasib baik BM aku time SPM A1. dulu aku noob gila tak tau pun stalker tu apa. okeh. boleh gelak kat aku sekuat hati. =))
dulu tu tak lama, baru lah jugak dalam satu dua tahun lepas. nampak tak betapa sadisnya aku? =.='


sekarang aku dah bagus. banyak bahasa yang aku tau sejak jadi blogger ni. bagus jugak eyh blog ni. muahahaha. sekarang pun aku bagus jugak. kuat betul aku jadi stalker sekarang. boleh dapat award stalker paling rajin dah ni. haha.


tapi ingat best ke jadi stalker?? tak best la wehhh.. sebab akhirnya memakan diri sendiri. eh. tapi bagus jugak sebab akhirnya aku sedar rupanya hati aku ni masih lagi kat die!! kejadah kejadah kejadah. macam mana lah aku boleh lagi sayang dia even dia jahat nak mati dengan aku dulu? tiba-tiba aku rase nak putar balik mase lepas then aku tanak kenal dengan lelaki macam tuh. grr



p/s: iklan kejap. taylor swift yang comelest. hee =))


lepas tu kan, kenapa lelaki sekarang suka sangat ambil kesempatan? means, ada lelaki yang anggap perempuan sebagai simbol seks. demn. kejadah betul jantan macam ni. nak je aku cincang jantan-jantan macam ni. susah sangat ke lelaki nak behave? kalau ye pon dah sangap sangat, apa kate kalau suruh mak kau cari jodoh untuk kau. kategori WAJIB kawen macam ni gamaknya. haha


aku perasan jugak, ade sorang tu. aku ingat dia baik rupanya kalau dia mesej aku mesti asyik nak cakap ke arah lucah je. demn!! kalau tengok gaya penulisan nampak macam good good je. tapi, selalu cakap pelik pelik dengan aku. berkias. tapi kiasan tu ke arah seks. grrrr.



think it ^_^

away for 3 days. feel free to leave comments here. i'll reply soon. terima kasih =))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

50 Love Note (s):

JIJI YU said...

aku pulak terlebeyh pndai bahase kekadang orang tak paham bace blog aku..

cikgu fiQ said...

wei...xrak la semua..tp ramai la....
btw,bw here~~~
kaLu rajin usha la sini...
http://simpleasfiq.blogspot.com/
nak foLLow mmg dialu2kan lah~

J.M.R said...

hi stalker...heheheh..

cheers !

Arief Arf said...

try tengok kat youtube ada lagu tajuk die i stalked your profile.
wahahaha

Ain Zulaikha said...

jadi stalker best mmg best.. haha sebab kalau jadi stalker rasa puas dia lain macam bahahhahaa tapi saya selalu jadi stalker artis je kah kah kah ...

perghhh lucah? ignore je lah iqa jangan layan

najihah sahami said...

yep2..setuju sangat ngn quote tu. its not love but lust. sedarla semua...:(

najihah sahami said...

yep2..setuju sangat ngn quote tu. its not love but lust. sedarla semua...:(

EB said...

Oh itu bhaya beware awak...

cucu umie said...

oits, xsemua lelaki yer..haah kalo rase xnk, ignore shje dia tu..kan senang..hehe

KAMIHIDUP said...

pembetulan, bukan semua lelaki macam tu, dan bukan lelaki je yang salah, perempuan pun ada juga yang begitu. :)

nanad said...

ayo..menakutkan :{

SYAFIQAHSALEH said...

manusia mmg tak penah puas

enyheartsdiamond said...

hehe.. jd stalker selalu sakit hati e.. baik have a life sendiri.. aman damai sejahtera harmoni <3

alexa yussida said...

betol..xske lelaki yg ckp slalu ade kaitan dgn seks..meluat kut..

Rashid said...

uiss gitu ya lelaki yg dot dot tu .. bahaya ..

Alienelliz said...

haha aku x tau stalker tu ape...huhu malu seh...=) ape mksudnya?

apik pehe said...

isk2..bahaya tuh..
kena sentiasa perhatikan gerak geri lelaki..hehe

mushroom said...

laki camtu memang dah kategori wajib kahwin dah pun.. ramai owh skang laki yg cmtu.. ya! kita cincang je

eqbalzack said...

Salam...
Abg eq akan umukan keputusan GA 'I LIGHT U' pada Jumaat ini, 20/5/2011 pukul 10 pagi. TQ

CIK TOM said...

ciktom pernah jgk jd stalker fb seseorang hmpr 2 bulan gak..tp tension la jd stalker..skang dah insaf...xmo jd stalker..hehehe

Naddia said...

stalker itu mnunjukkn kita ade admire ^^

Amanina Sofea said...

best ke jd stalker nie...
xptt la..

Amoi said...

ai suka buat lawak lucah tahu?

kihkihkih

Far8 budak baik said...

stalker tu lumrah ape..
hahahaha..eh eh..hampeh
betol lelaki tu..
nak tanye awek ak lahh jap..
mcj aku kearah mane entahh hahaha

SIELA MIKAIE said...

eyuuhh~~ jauhkan dari lelaki gila seks!..

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

cikgu lagu tulah gamaknye. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@cikgu fiQ

hahaha. thanks :)

Puteri Iqa Izyan said...

@J.M.R

haha. hye ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Arief Arf

thanks 4 the info. dah tgk. best. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

haha. tau xpe. kepuasan tu lain. muahaha..

xlyn dahhh.. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@najihah sahami

tp x ramai yg sedar..

Puteri Iqa Izyan said...

@EB

haha. tp best ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@cucu umie

ala.. lupe ah nk gtau bkn sume. hahahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@KAMIHIDUP

alolo... chill.. lupe lah. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@nanad

huhu. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@SYAFIQAHSALEH


dah sifat manusia agknye..

Puteri Iqa Izyan said...

@enyheartsdiamond

dh jd hobi stalk2 ni. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@alexa yussida

tau xpe. gatal nk matik.

Puteri Iqa Izyan said...

@Rashid

mmg bahaya sgt.. dush.

Puteri Iqa Izyan said...

@Alienelliz

ce terai google translate. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@apik pehe

wajib kne perhatikan. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@eqbalzack

thanks abg eq :D

Puteri Iqa Izyan said...

@CIK TOM

wow. lama tuhhh...

Puteri Iqa Izyan said...

@Naddia

muehehe.. betul3. ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Amanina Sofea

syok je.. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Amoi

err.. larriikkkk...

Puteri Iqa Izyan said...

@Far8 budak baik

haha. kan? syok pula tuh. huhu
eyh. kau jgn meset bkn2. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

lariiiiikkkk... huhu

Miza Yusof said...

seronok jugak jadi stalker ni. kadan0kadang tu tak best jugak. hehe :)

Anonymous said...

biasa la puteri.... kekadang ni lelaki boleh jadi lebih gedik dari perempuan. biar je, anggap je dia tu x wujud.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan