12 May 2011

Panjang. Pendek.


.Assalamualaikum.

panjang ke pendek? pendek ke panjang? pendek? panjang?
kalau korang prefer yang mane? panjang kah? atau pun pendek kah? kalau aku, tak kisah la mane-mane pun. janji sodap. yedak? tapi kalau banyak sangat idea, panjanglah kan?
kalau tadek idea sangat, pendek aje…….kejadah. kejadah. kejadah
sebelum aku kena maki hamun pasni, baik aku bagitau ape panjang, ape pendek. muehehehehe



ENTRI la weh.biasalah kita kan manusia dengan satu mulut tapi banyak cakap. kui kui kui.
aku tak kisah nak bace entri panjang or pendek. Tapi kalau panjang entrinya, aku  lebih suka yang sempoi je.tak payah nak skema-skema bagai. aku? minah nerd =.=’
So, ade jugak lah entri  aku panjang berjela. muahaha.



tapi kalau entri pendek aku lebih suka sebab senang nak blogwalking. jimat dah mase aku kat situ. nak-nak tengah malas gila babeng nak blogwalking. grr. banyak cikadak pulak aku rase aku ni.
tak kisahlah mane pun kita nak buat. entri panjang ke, entri pendek ke. bagi aku, janji boleh menarik minat untuk aku baca. tajuk entri pun penting jugak kalau kita nak orang baca entri kita. ni pendapat aku jelahkan .lain orang lain pendapat =))



credit to tumblr =))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

12 Love Note (s):

delarocha said...

panjang atau pendek.

yang penting ada isi.

puas........ baca.

KAMIHIDUP said...

ingatkan rambut tadi. :)

aima said...

pendek aaa....entry ku pendek2 je...khee.....kamu mmg power dlm m'ayat...itu la ganu kiter...khee

J.Syazwana said...

suke yang sedang2. hehehe
tapi kalau entry hot panjang pon takpe :P

Nobita Sensei said...

setuju 101%.

Rara Farah said...

aku buat entry panjang tuh...hahaha..gi ar bace...kehkehkeh

kembatolo™ said...

entri aku sedang2 je. tak panjang, tak pendek. hahaha

aliarosli said...

hhahahaha, kalau panjang, postpon dulu

habiskan pendek baru bukak balik bace

hahhhaha

nanad said...

err..tak panjang dan tak pendek ;) hehe

JIJI YU said...

kalo n3 panajng menarik mmg aku bace..kalo pendek2 lagi best..eheh..sekali jeling je dah habes..

apik pehe said...

hehe..naseb bek bgtau terus..

x kisah la panjang ker pendek..asalkan pembaca suke..hehehe

Solihin Zubir said...

kalau panjang tp menarik, okla.. heheh..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan