06 May 2011

I LIGHT U


.Assalamualaikum.

*click gambar kalau nak join ^_^*

pap pap pap *tepuktangan kepada diri sendiri sebab setelah sekian lama tak join sebarang contest, giveaway, jadah-jadah tu semua lah. akhirnya pintu hati terbukak malamni nak join GIVEAWAY dari Abang EQ. pheeww~~ dah lama nih tak buat entri macam ni. nebes nih. haha. pembongak betul ^_^


nak jugak kan merasa hadiah giveaway dari IKEA nih. dah la aku jakun tak pernah pergi IKEA. oit. sila behave. jangan kutuk-kutuk aku. heh ~_~


I LIGHT U
memang sesuai dengan HARI IBU yang bakal menjengah nih. apehal skema pulak nih. grr
selamat hari ibu untuk IBU yang disayangi.walaupun ibu garang, tapi ibu tetap kati along ni taw. uhuk. terharu tak ibu? *bajet ibu baca blog aku =P


credit to google o_O


satu gambar dapat menceritakan seribu satu cerita

nasiblah siapa kena buat lepas nih. hahaha.

*drum roll*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



p/s: sori sis TERtagged sis pulak. heee. takpe. lepas ni sis boleh tagged saye pulak. ehek ^_^

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

14 Love Note (s):

Azhafizah[フィザ] said...

heee...terkena pulak yerh..ok2..pasni kene la buat ye..maceh tag!hopefully both ade luck!amminnn

syafiqakarim said...

ingatkan gambar tu ko lukis.
br nak teruja.tgk2 ihsan dari
google.terus humble kan diri tuk kau.
haha.
ok. ;p

eqbalzack said...

salam...
terima kasih join GA abg eq...
abg eq dah linkkan kat blog..

annenyss said...

baru tau abg eq ada GA. hehe

combi said...

hahaha..gdluck dear!!

Far8 budak baik said...

cehh..ingt pic tu kau lukis
dgn gigihny tadi..
gelap masa depan ni =p

Arol Mubin said...

Good luck yeah, kak! :) Tak pernah pergi IKEA? Senasib lah kita. Haha. ;D

najmi^^ said...

haha.. ihsan dari google..

m!3yr4h_LolLy said...

rindu kamoo iqa ! maafkan mirah selama nie sebab banyak saloh ngn iqa.. mirah mitok maaf banyok2...

nie link baru blog mirah:
http://cuweetordinarygurl.blogspot.com/

leyzajamil said...

gud luck!!

apik pehe said...

hehe..gudluck tau..hadiah tu nanti bagi kt apik

sarah-najwan said...

wow..rajin iqa join
so..all de best and gud lak deh...

Woofer Storm said...

gudluck ye iqa..^^

Ain Zulaikha said...

i light you too ehehhee :) kontest ke ni? semoga berjaya :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan