10 May 2011

Pakwe


.Assalamualaikum.


pakwe aku baik. kejutkan aku sembahyang subuh.
*sembahyang lain pakwe kau tak pergi ponnnnnn*


pakwe aku bijak giler weh. selalu dapat dean list.
*jadi, kau pun kene lah belajar macam die*


pakwe aku sweet gile sebab nyanyikan lagu untuk aku.
*mentang-mentang aku single. grr*


pakwe aku sayang gilerrrrrr kat aku.
*dah tu pehal selalu marah-marah?. oppss. marah tande sayang*


pakwe aku tak hensem poonnnnnn..
*nak suruh aku cakap hensem lah tuh~*



aku rimas gila kalau orang suka puji pakwe sendiri. sedangkan pakwe dia tuh perangai macam apa je. kiss sana, kiss sini. err. kiss,cium-cium,romen,love bite,peluk-peluk tu tanda sayang ke?




=))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

38 Love Note (s):

kembatolo™ said...

luahan hati ke luahan geram ni? haha

JIJI YU said...

hurm..aku siap kejutkan orang kampong semayang subuh lagi...

setakat dean list ape sgt le weh..

nyanyi tu..sape2 pon bleyh..

macam le pakwe die jesyg kat die..parent die..

yang ni memang aku tak nafikan..aku hensem kan2..

Ain Zulaikha said...

absolutely true.. ada gak kawan yang suke puji pakwe sendiri and merendah2kan pakwe orang.. ek eleh.. hahahhaha

Fikri said...

seb bek sy xda pakwe.. hehe.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

single best gak
bebas sebebas bebasnya
tak serabut kepala

SyerAgh said...

kau dah ada pakwe lom~ haha

adrinaqamarina said...

definisi sayang bagi pakwe die lain kot iqa. hek3.

Silent said...

MACAM CELAKA KAN?
hahahaaaa

Hanim Mahali said...

pakwe bukan apa apa pun... lain la suami... ^_^

alexa yussida said...

pakwe ko mintak pelempang ke? balas je mcm tuh kat org yg suka sgt puji pakwe nih..hehe

apik pehe said...

uikk..kiss?haishh..kena kawen dah tuh

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™

luahan jiwa. kui3.

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

err.aku silap approve komen ke nih??
waaaarghhhhhhh... =.=

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

poyo je kn? haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Fikri

baguslah. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Aimi dan Pakcik Hashim

bkn bosan ke? muehehe

Puteri Iqa Izyan said...

@SyerAgh

bini org ni weh. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

bukan lain. tapi ke lain. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Silent

haha. =P

Puteri Iqa Izyan said...

@Hanim Mahali

ngeee.betul tuh ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@alexa yussida

haha. boleh gak tny cmtuh kn? =P

Puteri Iqa Izyan said...

@apik pehe

kategori wajib dah ni. haha

SIELA MIKAIE said...

bernafsu laen pakwe die tu kot..hohoho

KAMIHIDUP said...

kalau betul pasangan tu sayang kita, dia akan jaga kehormatan kita. :)

sYafIk-wAy said...

no girlfriend no problem !

Arief Arf said...

no woman no cry
X)

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

nafsu serakah. muahahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@KAMIHIDUP

yeah. sokong KAMI ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@sYafIk-wAy

keh3..

Puteri Iqa Izyan said...

@Arief Arf

no man, no cry. haha

nadia said...

ayat last skali tu nadia setuju!
klu syg kena jaga, bukan kena guna sebelom waktunya! ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@nadia

yeah.. betuullll

*set*

Myra Jay said...

Masa bercinta mmg semua indah belaka, tu yg puji melangit ha :)

Solihin Zubir said...

kawen terus lg syok la..
kecoh ja ada pakwe.. kan.. hehehe..

Puteri Iqa Izyan said...

@Myra Jay

kannn? bila tak bercinta, mula lah... huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Solihin Zubir

muahaha..
stok geli2 je agknye. huhu

Gayahspears said...

amboi siapkan nyayikan lagu.. xthn..
ehem2.. gayah pon xde pkwe..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Gayahspears

suare sdp sgt kot. kui3..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan