24 May 2011

kalau nampak post baru ni keluar, sila klik dan jemput masuk ke rumah baru saya. HAHA


.Assalamualaikum.

tajuk yang agak kejam di situ. muahaha. takpelah kan, sesaja nak gedik sikit hari ni. lalala~ oh ye. selamat datang ke rumah baru saya. eceh. bersaya-saya pulak dah. kalau dulu template ala-ala irine sikit. muahaha. bukan aku nak tiru dia. tapi maybe aku silap bagi info dekat sri kot. aku pun jenis malas nak tukar acap-acap kali. last-last biorkan ajelah macam ghupe itu.


template kali ni dengan jayanya telah didesign oleh sis sihatimerahjambu. berpinor mata lu kalau lu masuk blog sis ni. pink segalanya. muahaha. macam la blog aku ni tak pink kan? tema kali ni still sama, pink! dan aku jugak pentingkan blog yang simple but nice. nice tak blog aku? hahaha. kepada sesiapa yang menyampah asyik tengok blog aku ni kaler pink je, maaf la ye. memang teman ni minat kaler pink. kui kui kui.


HEADER
header kali ni aku letak nama je. sebab malas nak tayang muka aku yang booolaaat semacam ni. kang ada pulak yang geli tengok muka aku. biarpun muka aku ni sesuci embun pagi gituww haaa. "saya minah nerd.haha" entah celah mana aku dapat idea nak buat ayat tu. maybe sebab aku ni memang jenis nerd kot =.='


FONT
font kali ni agak besar dan sodap untuk dibaca berbanding sebelum ni. sebelum ni aku sendiri pun berpinor mata nak baca. korang aku tak taulah macam mana ghupenya kan? haha. 


SIDEBAR
sidebar kali ni ada teddy bear kaler putih yang comel tu. pehh. macam aku je comelnya. kui kui kui. disebabkan aku tak pernah dapat hadiah teddy bear, jadi aku letak lah teddy bear kat situ. banyak pulak tuh. muahahaha.


FOOTER
" terima kasih sebab baca blog saya yang best. haha " maaf la ye. kalau bahagian footer tu memang aksi gedik terlampau sikit. muahahaha. nasiblah kan kalau siapa rasa nak muntah time baca. 


fuhh.. sekarang masa nak kemaskan bilik yang bersepah nak matik tu. lepas tu banyak lagi hal lain nak di settlekan. so, sebab dah dapat rumah baru, semangat nak blogging and blogwalking tu dah datang balik dahhhh. so, lepas siap kemas-kemas bilik,bolehlah blogwalking sepuasnya. saja nak mengendeng rumah baruwww. lalalala~ semalam mood bagitau aku, dia merendek dekat lautan hindi sat. jadah apalah dia buat kat sana pun aku tau. cari jodoh gamaknye. ^_^


oh ye. blog ni still lagi tengah renovate. so, memang belum fully siap. jadi.. eh. kejap so, kejap jadi. HAHA. tapi, saje jelah tak private dah. dan aku perasan lately ni ade je yang follow dan unfollow. terima kasih. HAHA.

TERIMA KASIH AKAK SEBAB DESIGN BLOG NI. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

31 Love Note (s):

Solehah said...

kreatif.blog akak kosong jek..

Solehah said...

kreatif.blog akak kosong jek..

emieysandra said...

HAHA..mmg cantikk!..terasa byk HAHA lak^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik...iqa ada teddy bear..ummi ada pink phanter

Solihin Zubir said...

paling tertarik dkat side bar tu.. comel beruang.. :D

JIJI YU said...

muehehe..yg ni kretip dan ringan sikit..ps tu tak nampak bualt dah.

dotdotsekian said...

comel lah blog die. dulu punn sama gak. hehe

Rara Farah said...

kehkehkeh..footer mengancam...hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Solehah

ala. sy pon x pndai kak. ni mtk tlg org lain design.. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@emieysandra

HAHA jugak. =))

Puteri Iqa Izyan said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

hehe. motif katun je kite ni =.='

Puteri Iqa Izyan said...

@Solihin Zubir

huhu. thanks ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

haa. nsb baik ringan. huhu ^_^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

header n fnoteee besarrr gilos hehehe! cun..

Puteri Iqa Izyan said...

@dotdotsekian

hehe. thanks dear =))

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah

footer xleh blah. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

mcm tuan die. HAHA =))

Rozuan Ismail said...

wah!baguslah perubahan ke arah yang lebih bagus =)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..nice !..aku suka..jeles..nak wat kaler pink gak..haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail

hee. thanks :D

Puteri Iqa Izyan said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

larr.jambu betul. haha

KAMIHIDUP said...

cantik blog!

Puteri Iqa Izyan said...

@KAMIHIDUP

thanks =))

cucu umie said...

cantik ah warna dia..redup shje mata memandang..kuikui wah, sudah berwajah baru pasti lepas nie nk bt apa lg bg bru..hehe

enyheartsdiamond said...

simple dan kemas.. love it! :D

http://almarisiparipari.blogspot.com/2011/05/my-secret-wish-contest.html

SIELA MIKAIE said...

comel!!!!

tp yg footer tu memg tak bleh tahan...hahahaaa

dah msuk rumah eka nie, ade mkn2 tak?? hahahaa

Puteri Iqa Izyan said...

@cucu umie

lps ni nk dtgkan smgt baru utk blog. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@enyheartsdiamond

thanks yawww ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

footer bajet. muahahaha...

err.ade2. tp kne bwk sdri. huhu

adrinaqamarina said...

oke rina baru baca entry ni. ades.


blog dah kemas! now kemas bilik pulak!

De'din said...

wow,, cantik blog !
pandai kak tu edit,,

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan