25 May 2011

Fine. aku memang naik hantu kalau macam ni.


.Assalamualaikum.

tengah panas-panas macam ni aku tak boleh ah kalau ada orang nak cari pasal. pastu mula lah nak update banyak-banyak entri. err. macam alasan tak? kenapa kita ni sebagai manusia yang selalu cepat salah anggap? tak boleh ke prasangka baik sikit dekat orang lain? dush! aku stress betul kalau macam ni.


err.. tipulah kan kalau aku pun tak pernah salah anggap kat orang lain. tapi aku sekarang nak berubah jadi baik sikit. muahahahaha. gituwwww. muncung mulut tu biar comel sikit. ni tiba-tiba aku benci dengan lelaki yang suka prasangka buruk dekat perempuan ni. sesetengah lelaki jelah kan. nanti tak pepasal lelaki-lelaki macho hentam aku pulak. HAHA. macam ni ah kisahnya. layan jelah~



"kalau balik biasa naik apa? bas? motor?"

"saya bawak kereta"

"awak ni nak pergi belajar ke enjoy? siap bawak kereta lagi?"

"kalau bawak kereta kira enjoy ke?"

"biasanya perempuan macam tulah.."

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. aku belahhhh...*



aku sebal gila kot. serius aku cakap. nak cakap bongok sikit boleh tak?? takkan sebab aku bawak kereta pergi kampus di kira aku suka enjoy?? dah nama aku kena duduk rumah sewa. lepas tu rumah sewa aku jauh nak matik. ke kau nak hantar aku hari-hari? ades. aku tak nak lah marah-marah. tapi aku geram sebab pemikiran lu sempit bai. oke lah. bai.



tadek kaitan langsung =.='

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

11 Love Note (s):

daddyzkool said...

biasa la tu ...bawa bersabar jer laa..

cucu umie said...

biaselah sis..relax shje..yg pntg sis thu apa kgunana bwak kereta tu g kampus..

KAMIHIDUP said...

nasib baik KAMI bukan lelaki yang tergolongan dalam golongan lelaki sengal tu, wahaaa.

adrinaqamarina said...

maybe sebab orang lain pon ada bawa keta sebab nak enjoy maka dia pon pikir sume orang yang bawak keta mesti nak enjoy!



iqa! rina suka wajah baru ni. tulisan makin comel dan kemas. paling penting header dye. heheh. gabak nama iqa kat atas tu. heehe.

SIELA MIKAIE said...

tu namenye kerana nila setitik, rosak susu sebelanga..betul tak??

JIJI YU said...

ade ke bawak keta enjoy..sebal tol..ahaha..naek unta le baru tawadhuk..

ain dzaya said...

mamat tu saiko tu..
jelez owg ada ketar..
sabo je la..

Arief Arf said...

bawak kereta pun salah ke?
orang tu jeles kot.
hahaha

Ain Zulaikha said...

relax la iqa, orang macam tu kita bako je.. hahahah ada ke naik kereta pun di katakan enjoy.. haishhh

Puteri Iqa Izyan said...

daddyzkool : huk. tgh sabau la ni..

cucu umie : thanks dik =)

KAMI : haha. ye ye je kami nih.

rina : mungkin la kot =P. muahahaha. tau xpe. ni 100km org dh nmpk. huhu

sis siela : a'ah la kak. maybe jugak =/


jiji : kang aku bwk unta, jadi retis lak.hahaha


ain : hahaha. :D


arief : tah. jeles lettew. haha


ain Z : tunggu mase je nk g bako ni. hahaha.

fatenalina said...

rilek kaaak..
coooooool..
laki mmg cm tu..jeles~~~

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan