27 May 2011

anjing tu yang salah.


.Assalamualaikum.

pheww. dah petang kan? gini la jadinya kalau bangun tidur pun tengahari. hehe. nasib la kalau jenis suka tidur macam ni. dah la panas je sekarang. tekak aku pun on the way nak sakit neh. hari ni sementara masih lagi berbaki dua hari sebelum balik rumah sewa. ah, benci pulak aku taip perkataan "rumah sewa". boleh tak kalau uitm dungun pindah depan rumah aku je? muahaha. 


hari ni aku nak bongkar satu rahsia besor. besor la sangat kan? tapi besor lah sebab nanti jenuh aku nak menjawab dengan classmate aku yang suka sangat tanya "weh! kau bila nak kurus??" demn lu. aku tengok lu tak kurus-kurus jugak. sebok jaga tepi kain aku. keh keh keh. sentap? peduli ah~


ekceli start balik cuti sem hari tu, aku dah plan siap-siap dan dengan semangat gilewww nak joging petang-petang kat taman perumahan aku ni. semangat tauu. tapi start aku balik, aku tengok banyak gila anjing kat kawasan rumah aku ni. kejadah kejadah kejadah. see, salah aku ke? jadi, aku nak salahkan anjing tu sebab suka sangat kejar-kejar aku. tau ler betis aku sedap kalau lu geget. kannn? ^^_


tapi sebenarnya aku nak salahkan jugak tuan-tuan anjing sebab dah tau anjing tu suka kejar orang, ikat lah weh. aku dari sekolah lagi. dah la bus or taxi stop kat luar taman je. nak masuk dalam kawasan rumah aku, berpeluh dah kat situ. termasuk lagi dengan kejar dengan anjing, lagi lah kan. kesimpulannya, zaman sekolah memang dah biasa bau busuk dengan diri sendiri. muahahaha. 



haha. kan?kan?kan?

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

11 Love Note (s):

JIJI YU said...

budak2 sekolah die ade bau cam sejenis je kan..

aenmatderis said...

pindahla umah tok i..
tok i duk dkat je ngan uitm dungun tu...

KAMIHIDUP said...

kalau ada anjing lagi cepat jogging, heee. :)

MIMIE AIZA said...

ketuk kepala anjing tu dengan sudip..

Puteri Iqa Izyan said...

jiji : haha. tau xpe.


aen : haa.esok ah pindah. huhu


KAMI : haha. layannn~ lagi cepat kurus jugak ^^_


mimie : haha, mati kene geget ngan anjing tu kan :D

ABU said...

sebelom anjen tu gigit ko..ko gigit dia dulu..hahahaha

lawak entry ko, i like.. keh keh :D 854

kim heeruul said...

gua pon anti anjing...
kalo rajin bace entry gua yg bertajuk "kene kejar anjing" Dan "tired"...

skrg gua phobia dgn anjing

Solihin Zubir said...

anjing sebenarnya lebih suka tulang atau daging eh?
kompius gak.. sbb dia kejar kamu.. kamu besor byk daging, bukan tulang.. ;-p

apik pehe said...

isk2..mintak2 la jangan kena kt apik nanti

Anna Boleyn said...

kasi pelangkung je anjing tu. hehe ;p

Tapak Kaki said...

najis mughallazah tuuuu..hehe..

orang gemok tak senang dilihat sebab dia pendek.keh3..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan