08 May 2011

Hidup Tak Selalu Manis Seperti Gula-gula ^_^


.Assalamualaikum.

hidup kat dunia yang sementara ni terlalu banyak cabaran dan dugaan yang harus ditempuhi
kadang-kadang kita rasa kita yang betul dalam segala hal walaupun sebenarnya kita memang terang-terang dah salah. lumrah manusia yang selalu rasa diri mereka yang betul.


dalam hidup sekarang, tak mustahil lah kalau kita tak pernah jatuh. kalau tak pernah, sila pergi menjatuhkan diri anda. haha. 
yelah, kalau ikut kata pepatah, hidup ini macam roda. sekejap di atas, sekejap di bawah.
tapi bagi aku, hidup ni tak semanis gula-gula. sebabnya bukan semua apa yang kita lalui hari-hari manis. yedak? o_0


p/s: aku nak yang warna PINK itu!


update sebab tak tau nak update apa. sekurangnya blog ni masih bernafas. ^_^
nanti aku cerita pasal sesi bergambar dengan kak Nurulbadiah hokeh. still lagi tunggu kak nurul hantar gambar or kalau kak nurul busy, aku akan pergi amek dengan kak nurul =)




keep listening to this song!

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

32 Love Note (s):

Rara Farah said...

iqa,kak nurul duk mane ek??

Ndeyla :) said...

lolipop kaler biru tu cantik!! :D

faryzh said...

okey la tu.at least leh elak kencing manis.hahaha.nice pic lolipop tu..mcm blog ni jgk ler.

miss Fyqa said...

hidup bkn spt drama tv! :)

FarhanaDr said...

Cantik celup-celup kaler. :)

P/S : Sedap lagu Kangen Band.. :)

J.Syazwana said...

bestnya dapat hamek gambar dengan kakak cun.
hehehe :P

nelly said...

hidup adakalanya pahit ^^

KAMIHIDUP said...

hidup bukan macam cerita mamat khalid.

JIJI YU said...

hehe..hidup ni cam ape ek..

jaa64 said...

wahaha..sy pun nak pink tu!!

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah

manir :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Ndeyla :)

semuaaa cantekk.. hee

Puteri Iqa Izyan said...

@faryzh

haha.
thanks ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@miss Fyqa

drama tv? huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@FarhanaDr

heee.. menggude~

Puteri Iqa Izyan said...

@J.Syazwana

huhu. tau xpe =P

Puteri Iqa Izyan said...

@nelly

sbb tulah hidup tak selalu manis seperti gula2 :)

Puteri Iqa Izyan said...

@KAMIHIDUP

haha.mamat khalid pulak dah =P

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

mcm mcm. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@jaa64

heee... amek2 ^_^
kite share ;)

Azhafizah[フィザ] said...

ohhh..barulah paham hidup seperti gula-gula..hihi

najihah sahami said...

woooo...xsabor nk tgk entry iqa ngn kak nurul..bestnyaaa!!jeles...

kangen band??meletopppp!!

Solihin Zubir said...

dlm hidup ni, kalau kita x pernah jatuh, smpai bila pun kita xkan pernah bangun.. =)

Ain Zulaikha said...

waaaaa untungla dapat bergambar dgn dia :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Azhafizah[フィザ]

keh3..
status fb ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@najihah sahami

huhu. beyse je ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Solihin Zubir

yeah. sbb tu kite kne jatuh o_0

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

huhu. =P

Woofer Storm said...

hdup tak selalunya cerah.jadi hargai hidup sebaik mungkin^^

Puteri Iqa Izyan said...

@Woofer Storm

yeah. setiap saat hidup haruslah dihargai :))

syafiqakarim said...

aku nak wane biru.!

Puteri Iqa Izyan said...

@syafiqakarim

mm utk kau pun, keh3

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan