25 May 2011

keseriusan dalam berbelog.


.Assalamualaikum.

weh. betul ke tidak tajuk entri aku? macam pelik je bunyinye. muahahaha. aku tengok sekarang ramai gila serius dalam belog. bagus lerr. dekat homepage fesbuk aku pon ramai je blogger yang sama-sama berusaha nak maju. pehh. skema je ayat aku. bagi aku, kalau yang serius dalam belog ni ada baik dan buruknya. ada yang suka. dan ada yang tak suka. lumrah la kan~


kalau aku, memang dah sah bukan blogger tegar. HAHA. aku update belog pon sebab nak orang tau aku still lagi hidop. haa. gituwww. kalau dulu aku rajin jugak lah join segmen-segmen. tapi sekarang dah malas sebab aku nak jadi low profile sikit. heh. low profile la sangat =))



kata-kata semangat untuk blogger tegar. hee ^_^


aku memang tak serius langsung dalam walaupun kat belog aku ni terpampang iklan-iklan yang boleh diklik dan dari situ aku akan dapat sedikit income. phewww. dalam satu nafas je ayat. aku minat gila dunia belog ni sebab dari sini lah aku dapat macam-macam info. dari yang baik hinggalah yang buruk.


jadi, pandai-pandailah kome pilih ye. aku lebih suka baca enri yang santai. yang tak berfakta. dah dasar jenis malas baca macam nilah. aku pun memang jarang blogwalking sekarang sebab internet macam hareeemm je.. nak je aku campak kat dalam hutan depan rumah aku modem stimix ni. grr. dan no wonder lah ada je yang unfollow belog tak berilmiah macam aku ni. HAHA. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

15 Love Note (s):

KAMIHIDUP said...

blog sebab nak bagitahu hidup lagi tu tak boleh blah, wahaaa.

SIELA MIKAIE said...

wit! wit!

akak pun suke bce blog santai...tak bnyk fact and ada bnyk gmba..sebab akak suke tgk gmba....:)

fatenalina said...

alaaaah kaak..dah 800++ kot followers..ngade le teww..
^_^

J.Syazwana said...

saya pon suka baca entry santai
hehehe

JIJI YU said...

aku berminat dgn dunia blog sebab ko ade kat dunia blog..eheh

Izatie said...

Blog you best ape . Comel gilaaa :)

Syat0za Zai said...

wahh gituww cakap kak puteri iqa..hahaha xD

ade org unfollow ke? ish3~

Puteri Iqa Izyan said...

@KAMIHIDUP

haha.jeles lettew.

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE


haha. blog cmtulah best =))

Puteri Iqa Izyan said...

@fatenalina

eh.ape tu? hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@J.Syazwana

hehe. best =)

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

cait..

Puteri Iqa Izyan said...

@Izatie

haha. thanks dear ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@Syat0za Zai

saje bg mulut muncung sikit. hahaha

ade je =P

adrinaqamarina said...

rina low profile sampaikan nak follow pon anon sebab malas tengok gambar kte ada kat kotak followers tu.

ahaha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan