28 May 2011

menyentapkan si PAKWE. menyedarkan si MAKWE.


.Assalamualaikum.

ni bukan entri marah. tapi entri bajet nak marah. kalau terlebih marah, ampun ye. hek. esok esok esok. esok nak gerak dah weh. so, update sampai muntah. dah lah duit ptptn masuk lambat. demn. memang marah gila sebab nak buat bayar rumah sewa, duit buku, duit bla bla bla. shopping? err. tak masuk list lagi even dalam hati ni bengkek je nengok beg-beg, baju-baju. haih~ sila sabor ye hati ^^_


*sentap*



hm. manusia ni kan, kalau dah tau salah pehal buat jugak? ahh.. aku tak boleh ah jadi benda depan mata macam ni. aku dah bagi nasihat ikut belog bajet comel aku ni. sebab aku kan pemalu nak bagitau depan-depan. heh. pemalu leww sangat. sepatutnya benda macam ni tak boleh malu-malu. kalau orang buat salah, terus je sekeh dia laju-laju. muahaha. aku memang kejam.



jangan percaya sangat dengan pakwe. *pakwe-pakwe sila sentap*

jangan bagi body kat pakwe. *err.pakwe-pakwe sila alert*

jangan ikut sangat cakap pakwe. laki kau ke? *pakwe-pakwe sentap lagi okeh*

jangan gedik sangat depan pakwe kau depan aku. *ayat cemburu ni. HAHA*

jangan leww bajet pakwe kau tu hebat je sokmo-sokmo *nak muntah okeh*

jangan...... tambah ler sendiri. ehek.



baiklah. kalau sentap aku tak tau eyh. haha. aku geram la dengan perangai macam ni. bukan nak cakap aku anti lelaki ke anti orang kapel ke. bukan. cuma bila dah berlebih melampaui batas hak asasi sebagai seorang yang masih lagi hak milik keluarganya. phewww.. hiperbola melampau. hak hak hak. aku jadi geram. cakap family tak nak ikut. tipu mak bapak. tapi dengan pakwe kemain lagi jujur nak mati. makan, kencing, berak pon semua mengaku kalau tak buat lagi. bila pakwe suruh buat, berdecum laju pergi buat. ni kalau mak bapak suruh buat, harem je buat dekkk. bukan semua. ye. bukan semua macam ni. aku tujukan kat sesetengah makhluk je. haha.




current mood : saya lapar, saya okey. okey leww sangat

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

18 Love Note (s):

sri said...

setuju! jgn percaya sgt! haha :D

unaaaa said...

ada jumpa orang mcm ni..kalo pakwe suh buat apa2, mesti ikut...sampai pakwe suka makan apa pun dia mesti kena suka makan jugak...adehhh...

ABU said...

semua jgn..abistu apa yg boleh keh keh keh..:D

Azhafizah[フィザ] said...

harap bersentaplah semua..haha.sangat meluat jugaklah..sbb ade kawan yg jenis camni..bile takde boipren..baru nak taercari kawan..cakap bf sume ikut..nasihat kite xmo dgr...sedih tgk yg terlalu mengikut tu...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yang paling penting jangan menggedik..

haha..

xska gak pompuan dok gedik2 ni..

tapi ada gak laki yg gedik kui3

Tapak Kaki said...

nasihat yang berguna.. kepada lelaki lak, jangan bagi muka sangat dekat makwe lu ok..haha

sarah-najwan said...

itu la..
lagi baik curah kasih sayang byk2 kat famili sdiri..

Jer ... said...

sanyangi diri anda :)

cik azeya said...

jangan cepat tergoda dengan pakwe yang hanya menanam tebu di tepi bibir.

(geram)

hahah

Cik Nathrah said...

heeee.terbaik!

Schajar McFlurry said...

haha... bt0l2!

Amanina Sofea said...

btol2 ckp putri..
nsib baik dgn ex dlu xikot sngt ckp die..huhu

nanad said...

nak tambah jangan..

jangan tidur lagi =.=" erk

JIJI YU said...

pakwe je pon..kalo husband ok gak kan.ehehe..

twinkle twinkle said...

ahha betol2 :)

Puteri Iqa Izyan said...

sri : hehe. tau xpe ^^_


unaaaa : haha. mcm bongok je kalau ikt.


abu : sume tak boleh. haha. sbb bkn laki =.='



sis azhafizah : haha. menyampah betul kalau ade org mcm tu ^^_


GKSB : haha. gedik skit2 xpe. tp lebih sgt meluat jgk =P


tapak kaki : haha. lelaki bace komen lu buat dekk je. hak3.


kak sarah : jarang jumpe yg mcm tu =)


jer... : sayangi diri anda jugak


cik azeya : haha. lelaki mulut manis ^_^


cik natrah : =))


schajar McFlurry : kemain nme mcflurry. huhuhu


amanina sofea : hehe. bgs2. pasni pon jgn ikut ^_^


jiji : tau xpe. gedik je lebih. haha


twinkle2 : =)

SIELA MIKAIE said...

betul3...pkwe suh baw kentut pun nk baw jgk agaknye..haih!...

~kaisara aiman~ said...

btul2...sy pun mnyampah ngn org mcm tu...especially kwn sy merangkak roomate sy....ckp pkwe dia smua ikut...tlpn 24 jam,tlpn mak xnk plk..ajk g jln ngn kwn2 xleh,pkwe xbg,jln sorg2 g rmh pkwe blh plk...laki yg pnyayang xkn bg mkwe dia kluar sorg2...ada tu,senarai bli brg kt giant smua kna gth...huh..btul2 mnyamph...org lain brcinta xde cmtu...trpksa dgr la tiap2 hr diorg brgayut...pkwe je pun,knp perlu ikut smua kata2 dia...bknnya suami...pastu tipu mak ayah sbb pkwe..huh,sabar jela...skit lg nk hbs sem,xyah sbilik dh...huhu

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan