22 May 2010

aku pulang dari REDANG


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

Alhamdulillah.akhirnya aku selamat jugak sampai kat umah aku ptg td.
pape pon aku akan update pengalaman2 aku kat REDANG mlm ni (insyaAllah..)
lagipon aku nak sangat rehat skang..sebab aku rase terhuyung-hayang lagi ni.haha

thanks for those yang sudi singgah kat blog aku ni ;D

tungguuu.......


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

3 Love Note (s):

ardinihumaira said...

memang penat.. dni pernah ke gunung raya kat langkawi... balik je, dua minggu sakit sendi. hehe.. dasar jarang workout gtew la dni ;p

rehat cukup2 ye.. ceria2 selalu :)

YOUTHSAYS ADALAH COMPETITOR NUFFNANG ; ANDA MUNGKIN AKAN KEHILANGAN STATUS GLITTERATI JIKA MENGIKLANKANNYA

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam.. mau info pasal redang... tingin mau scuba & snorkeling...

Syafrizal said...

bestnya dia bercuti di pulau
rehat dulu pastu update pasal percutian ye

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan