19 May 2010

blog aku simple.kenapa??


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

dah mamam*mcm budak kecik jer..haha belum sume ni??huhu..arini aku tak tau nak stroy ape sangat.cuma aku nak cerita2 pasal blog aku ni..

sejak2 aku aktif balik ber'blogging' skang,aku rajin la ber'blogwalking' ke sana ke mari.yela..kite tak boleh lah nak sombong2 kan?sebab setiap entri yang kite post,kite perlukan pendapat dari orang sekeliling.*errr...betol ke ni??haha..okeh2.macam ni sebenarnya..bila aku jenjalan kat blog orang lain,mmg blog2 dieorg sangat2 la cantek,cun..kalah blog aku ni hah.pastu bile aku tengok kat blog2 yang aku terjah2 tuh,banyak la iklan2 yang ada.macam2,pelbagai.sampai naik pening aku ni hah..hahaha..kat blog aku lak mmg aku tak letak iklan banyak2 sebab aku serabut tengok.cukuplah ngan nuffnang tuh..ekeke...aku tak kesah pon orang lain letak2 macam2 iklan tuh.bagi aku,itu hak masing2 kan.tapi aku cuma nak bagitau yang kat blog aku,aku tak letak macam tuh.sebab aku nak blog aku ni nampak simple je.iklan2 tuh sebenarnya boleh buat duit jugak*yeke x nih?? tapi,aku tak buat la.sebab aku ni malas nak buat duit.aku tau habiskan duit aje.hahahahaha....*bongok! ape2 pon,blog aku,aku tetap nak buat se'simple' yang mungkin.
dan mungkin jugak blog aku ni macam budak2 je kan?haha..sebab sumenye kaler PINK!! aku bukan sengaja nak buat kaler PINK sume.cuma,aku dah minat sgt3 kaler PINK*tak dapet nak nolong huhuhu...

papepon,selamat ber'blogwalking' kat blog aku nih.
rajin2 lah tinggalkan jejak2 anda tuh kat shoutbox mix tuh.
nanti aku pegi pulak kat korang ye.hehehe...



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

3 Love Note (s):

akuseniman said...

simple tp cun.ok wat!

fyna said...

simple?heheehe..nice je..

cik noneng said...

aku seniman: huhu...yela ;))

fyna:hak3..tenx ;)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan