27 May 2010

kisah WTF


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

tadi lepas je pick up adik aku kat tuisyen.mmg jd aktiviti malam khamis aku untuk pegi amek adik aku kat tuisyen.sebab ape?adik suruh.kenapa?Sebab die mmg sangat dan tersangat la suke mengePAW aku kat 7E!! kureng asam boi la adik aku ni.mmg dah jadi kewajipan bagi die untuk menNGAP duit aku tiap2 hari.macam petang tadi jugak la.lepas die siap2 mandi,die kejut aku tidur.aku ingatkan ade ape.skali die mintak duit seringit.aku bukan nak berkira ngan adik aku cuma,aku marah die ganggu aku tido.hahaha.sambung yang 7E tadi ye.oke2.kami pun rehat sebentar bersama kitkat singgah kat 7E.lepas mencuri beli ape2 yang nak,aku pun drive la ngan senang hati.kalau sebelum ni aku biase bawak laju2 tapi, tadi aku rase nak bawak slow pulak.aku pun bawak la 60km/jam.time tu tadek kete ikot pun kat belakang so,aku relax jelah.pastu sampai kat satu selekoh,ade la 3 buah kete langgar potong kete aku.adik aku pun sound.

"along!! kejor2..cepat2!"
"eh.mls eh.aku kan pemandu berhemah"
"isk.geram ngoh aku.cepat r!"
"mls eh.pahni r"

aku pun terus bwk slow.oh tidak.lagi slow.50km/jam.hahaha...pastu ade la satu kete macam laju.huh.mmg laju pun.kete tu pun potong kete aku.adik and aku perasan plat kete die. WTF!!
adik aku cakap :

"weh.WTF! what the f***"
"eh.ye r."
"long,kejo long..bia die tau kite sape"
"eh.mu ni.ajo aku pelik2.kabo ke aboh kang"
"dakpe r.cepat r kejo"
"aku kejo sungguh eyh"

aku pun ape lagi..terus tekan pedal minyak.haha..aku kejar la kete WTF tu.
sampai kat depan Akedemi Bomba,vrooommmmmm........aku memotong kereta tersebut dengan banggenye.hahaha...bila pikir balik,bongek jugak aku ni.hahaha.tapi takpe,saje aku nak puaskan hati aku.lepas potong kete tu,aku tergelak2 ngan adik aku.hahaha..kami due2 gile.ahaha..slalu gaduh sampai ibu aku slalu marah aku sebab gaduh ngan adik.ibu aku cakap aku ni same je macam budak2.haha..

sekian bed time story ;D



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

7 Love Note (s):

Tapak Kaki said...

WTF vs WTH, agak2 yang mana akan menang?

puteri ternoneng said...

hahaha...

wtc.what the cute.

adrinaqamarina said...

haha~
iqa3...lawak la...

pemandu berhemah ye...

puteri ternoneng said...

hahaha..pemandu berhemah di awal permainan.hua3..

Tapak Kaki said...

perasan cute ar tu.. :P

puteri ternoneng said...

haha..bkn la..dh knytaan..hahaha

Tapak Kaki said...

ya ya ya.. anda cute =P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan