31 May 2010

tadek title


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

hahaha.*tibe2 gelak. dah lama aku tak update blog ni.aku pun tak tau kenapa.ade je idea2 nak merepek2 kat sini.cuma,aku tadek mood tengok entri aku ade due.huhu..lantak la.malas aku nak edit lagi.skang aku suka tidur aje.dah lame aku tak aktifkan hobi tidur aku ni.haha.

btw,esok aku dah start keje.lepas ni entah rajin ke tidak aku nak update entri2 baru.harapan aku biarlah rajin.aku pun dah rindu sangat nak ber'walking2' kat blog kawan2 blogger.mintak maap la ye sume.tak sempat nak jln2 kat blog korang.aku skang asyik tidur aje.badan pon kene pam2.hehehe..

oh ye.aku dah format balik lappy mucuk aku.tenx nani coz tolong aku.sayang mu.hek3...

okeh.sini dulu ye.
jap lagi aku update cite baru untuk si pendek ku.hehe


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

7 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

hehe~
nanti kalo da datang kerajinan tu edit la balek...
=)

puteri ternoneng said...

hahaha..tah ble la kerajinan tu nak dtg..hehe

NU.YA.RA said...

singgah yea

NU.YA.RA said...

nanti berwalking2 kat blog saya yea...

xde pape y istimewa..air kopi pun xde kalo nak singgah..

tapi kalo awk singgah mmg awk cun lah...

puteri ternoneng said...

hahahaha...
bodek bek punye...
sy tanak pape pon..
cume nak pink carpet je..haha ;D

Syafrizal said...

kerja elok2 dan kesihatan kene jaga

puteri ternoneng said...

syafrizal: insyaAllah.
mekaseh ingatkan :))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan