18 May 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI


.Assalamualaikum.


salam readers n ben jugak if ben bca la kan..huk3..

oh ye..nama samaran aku iqa.yela.panjang2 name pon,name pendek ni jugak org duk panggil2 aku..blog aku ni diberi nama ^ceritera si gadis^.
aku pon xtau la nape aku gune name nih...sebab aku gadis lagi??sudah pasti la kan.ape?ni bukti?
aiyoo!!*xleh3..hehe

aku mula2 start blogging ni july 2009.dah nak sampai setahun pon aku ber'blogging'.
tapi,tak banyak pon entri aku.followers??lagi la..hahaha..*gelak kuat2!
kenapa?sebab aku dulu main2 tulis je pape dalam nih.xtau mcm mane nak heboh2 kan kat org sal blog aku nih..lagipon kwan2 aku time tuh takde pulak yang minat2 ber'blogging'.
pastu mmg lame gile la aku tinggalkan dunia blogging nih.sampai lah satu mase kat kolej aku*uitm dungun aku tengok classmate aku nih memang rajin blogging.tiap2 hari ade je entri2 baru die update.dah la blog die cantek.*hehe...aku pon tetibe tase jelez mendadak.so,aku amek keputusan nak ber'blogging' balik.sampai la saat ni,aku masih lagi update blog aku*tiap2 ari maybe kalau takde masalah2 yang datang..pastu kat facebook skang pon memang byk friends2 aku yang slalu update blog diaorg..honestly.mmg jelez..haha..bkn ape..
byk je strory2 mereka2 nak cite kn?aku nih bkn takde story.cume aku ni bkn pencerita yang hebat.tapi pendengar yang hebat mungkin*opps!yeke?haha
dan jugak..dari followers aku 1 da jadi 21..
21 je??ala...cukup la untuk aku yang baru2 nak start ber'blogging' balik kn??
walaupun dah hampir setahun usia blog aku nih,tapi aku memang macam blogger baru..yela.rupenye blogging nih bukan sejadar suke suki.siap bleh buat duit lagi tau! tapi kalau nak buat duit tuh kene la rajin2 explore dunia blogger..dunia nilah kite dapat kongsi2 pendapat daripada bermacam-macam manusia..

oh.terasa penat pulak membebel sorang nih.ade ke yang dengar?eyh..silap2..ad ke yang nak baca ni sume??
kalau ade..bace la puas2..hehehe..
kalau korang sume nak jugak macam ni..
click je kat sini oke!!



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

AROL DSHW said...

hai.
bersiar-siar di sini.
:)

cik noneng said...

tenx arol ;D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan