25 May 2010

world cup 2010.ramai yang menanti.aku??


.Assalamualaikum.


salam readers. . .

skang aku tengah bekpes ni hah..hahaha..ade ke org bekpes mcm aku ni?pagi2 dah makan masam2,minom ais.hahaha..ye aku tau.cara pemakanan aku tak betol.tapi,aku dah malas.nak buat mcm mana lagi?hahaha

*aku tengah makan jeruk salak*


*sambil minom milo ais*

oh! tidak! tidak! tidak! aku bukan nak merepek pasal bekpes aku.intro je tuh..hehe..
aku nak mengumpat pasal world cup 2010 yang bakal tibe ni hah.bile eyk?aku tak tau.hahaha.
aku pun baru tau yang world cup 2010 bakal dilangsungkan di Afrika.patut la aku tengok ada rancangan khas untuk bola kat Astro Ria yang dieorg jelajah Afrika tu.aku tau,ramai gile3 yang tak sabar nak tunggu world cup ni.sapa2 yang kene keje time world cup tuh mesti frust tertonggeng kan?hahaha..takpe2.meh aku tompang kesian ye.hik3..

tapi kan,aku tak tau la kenapa aku tak kisah langsung pasal world cup ni.BOLA??? hoho..tiada dalam kamus hidup aku.harap maklum.hehe.aku bukan tanak sokong bola2 ni.aku dah cuba and try nak minat tapi error jugak last2.aku tengok bola tapi aku tak paham pon apelah dieorg duk main2 tu.sepak sana,sepak sini.tau2 dengar GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! hah.tu je aku tau.hahaha.ade jugak la bloggers*ade s sebab plural.haha yang update entri pasal world cup ni.so,aku dengan kegatalan jari jemari aku yang gemok lagi kontot ni pon nak join sama la.buat entri pasal world cup.orang lain buat entri sebab nak sokong.aku pulak berlainan.hahaha..bagi aku,tadek world cup pon takpe sebab nanti mesti berebut tv ngan ayah aku bile ade world cup!!
eyh..tapi takpe..boleh la aku kongker tenet ni ha..haha..

ape2 pon,walaupun aku mmg sangat lah tidak suka kepada world cup,aku nak wish good luck untuk semua pasukan2 yang terlibat.cewahh..ye2 je aku kan??macam la pemain2 tu bace blog aku.hahaha....dah2 aku penat dah mengumpat ni..






terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

14 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

sedapnya milo ais,,,
sini ta de milo...
uhuk3

cik noneng said...

ngeh3..
nnt blik mesia,beli milo bwk lik egypt ye.hehe

lots_of_hatred said...

bosan betol aku dengar cite pasal bola nih.wakakaka.. anda mgkn sudah ketinggalan zaman. =P

akuvision said...

hehehe, beli banyak2 cik noneng

cik noneng said...

hatred:hahaha....excuse me.i tak memperdengarkan pon oke! i tulis2 aje ye..huhu


aku vision:errr.beli ape??

lots_of_hatred said...

excuse me jugak. aku mendengar suaraku sedang membaca blog mu..ada faham?haha.. xnak kalah! =P

cik noneng said...

hahah..aku juga tanak kala! titik! ngeh3..

hah.sape suh suaramu membaca?melihat2 sudah la.haha

lots_of_hatred said...

kamu la yg suruh membaca.. bila aku klik nama blog mu, terus keluar kata2 bla bla bla enjoy reading bla bla bla.. reading tu bukan maksudnya membaca ke? aku nak memang jugak.haha =P

cik noneng said...

hahahaha...sape suh klik??
tgn kamu tu yg gatal sgt nak klik2 knpe??

aku nak menang lagik! ;P

lots_of_hatred said...

ya ya ya.. jari aku yg gatal mau klik.. aku mengalah. kasi chance kat kamu. =P

cik noneng said...

wohhooo!!
tenkiu2 :)
pempuan akn slalu menang.hak3..
tahniah utk aku sendiri.haha

lots_of_hatred said...

nanti tak kasi menang kamu merajok! pastu berkurung dalam bilik tak kuar sampai naik bersawang badan tu.hahaha

Syafrizal said...

jom kita tgk bola sampai subuh ye hehe

cik noneng said...

hatred aka tapak kaki busuk bangor(hahaha):ner ade majok2.x men la..hahaha..



syafrizal:errr..tido lagi bek kot.makan ke.soping ke.hahaha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan