19 May 2010

aku yang salah rupenye..


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

tadi aku ejaz2 setting blog aku nih.pastu aku jupe la yang leh ubah address blog aku nih.
cube korang tgk atas,panjang kan?hahaha...sume name aku letak.last2 aku gatal2 tangan ubah.
aku buang 'mohamad' so, jadi puteriiqaizyan.blogspot jelah.
pastu lepas aku save sume settings, aku pon view balik blog aku.tapi sume jadi macam rosak jer..
errr....tensen aku tadi..sume komen2 kat entri aku pon tade!!hahaha..
aku pening sorang2 lame la jugak.pastu aku terpikir nak tukar balik.kirenye letak balik la 'mohamad' tuh.bile dah letak tuh baru lah jadi mcm asal balik.hahahahaha...
tulah..pandai2 sangat ubah2 setting.tapi takpelah.at least pasni aku dah x buat macam tu lagi..hahaha...skang sume dah macam kucar kacir ckit blog aku nih.hehehe..maaf dipinta ye ;)


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

syamimi said...

bkn boleh ke tkr address blog? xboleh ea?

dulu rasanya kt blog lama prnh buat..hmm

cik noneng said...

huhu..xtau la mimi..
tadi buat2 jd macam kucar kacir teros..huhu

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan