23 May 2010

macam mana ni??


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

aku agak kebengapan di sini.haha.kenapa?tadi aku try nak tukar template.pastu tibe aku tekan ape lah sampai template blog aku hilang.jadi macam mula2 start berblog.
aku sebenarnnya nak tukar template ni.tapi aku tak tau macam mana ni hah.
dah lupa la.adoi!!
macam mana ni?
sape2 leh tolong tak?
aku buat banyak kali.satu pon tak jadi!!


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

1 Love Note (s):

Syafrizal said...

cuba pergi kat bahagian template dan copy code... sebelum tu sila backup dahulu template lama awak

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan