20 May 2010

selamat tinggal dunia blog


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

ini adalah salam terakhir dari aku.hari ni aku isytiharkan untuk berhenti berblogging.
sedihnya!!!baru je tadi aku bagitau aku skang tgh gile blogging kan?ape2 pon bukak blogger dulu,baru bukak facebook.tapi skang??apa dah jadi??aku tak tau la..alkisahnya bermula..

bila..abah aku ajak aku pergi PULAU REDANG esok!!!!!!!hahahaha...
so,aku tanya la abah aku..

"agak2 ade wireless tak kat sane?or agak2 line berokbeng ade tak kat sane?

abah aku pon sound.

"hah.jgn nak ngade2 nak bwk laptop.pegi sane nak bercuti.bkn nak suh main tenet.kalau nak main tenet,duk umah.jgn ikot"

hahahaha....bapak aku pny sound..baik punye.

so,aku kene la stop berblogging untutk semnetara waktu nih.hehehe..
aku pegi pagi esok.mula2 bertolak pegi jeti kat Merang,Setiu*4 jam jugak la..
pastu baru gerak pegi pulau redang tuh.

aku sebenarnya tak pernah pon jejak kaki aku kat sana.haha.
aku cuma penah pegi Pulau Kapas..time tuh aku sempat gak la aku keliling pulau tuh.
and honestly,mmg sangat cantik keadaan dalam laut tuh! Subhanallah.tulah keindahan ciptaan Illahi..patutlah ada yang aku dengar,lautan tu adalah syurga dunia.
so,dengan pemergian aku ke Pulau Redang ni,aku harap aku dapat pengalaman lagi bagus!
ape2 pon doakan keselamatan aku kat sana ye.
walaupon aku bercuti,rajin2 la singgah kat blog aku yang tak seberapa ni.hehe.
jgn lupa tinggalkan jejak anda2 sume ye!
bila aku balik nanti*ari sabtu, aku update la cite2 aku kat sane oke!

bubye sume~~

i lap u! ngeh3..



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

5 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

lama nye ta pegi pulau redang and pulau kapas...
hua!!!
rindu msia neh...
huk3...

tc oke iqa...
=)
tangkap gambar banyak3 oke!

En iLham said...

emm ingatkan ape tadi..buat berdebar je cik chomel ni.hehe

cik noneng said...

rina:huhu..da bpe x blik nih?
best nye duk ngra org..huhu...


en.ilham:hahaha...no chomel2 cni yep! hak3..

Syafrizal said...

nak bercuti pun nak online lagi?
awak kene rehatkan minda dan bebaskan sebentar dari gelombang monitor laptop awak hehe.

cik noneng said...

syaf:hahaha..nk wat camno?dah gilo on9 skang ni hah.hahaha..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan