23 May 2010

mencuri ini amalan aku


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

tag ni aku amek kat muniey.curik2 ye muniey ;) hehe


TAG #1

1. Apa tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir?

buat tak tau je.cpt2 tutp sume plug,suis..hehe

2. Reaksi anda bila ada orang mengutuk anda?
marah la.tapi tak la pulak pegi marah org tu

3. Reaksi anda bila terjumpa dengan artis kegemaran anda?
cool je.dlm hati ni nak je aku pegi peluk2 die.haha

4. maxis or celcom. which one ur refer?
both!!

5. nyatakan 3 bad habit anda.
tido
online
makan

6. Apa yang akan anda lakukan jika org lain sibuk mengenai hal anda.
errr.no komen

7. Adakah anda mempunyai ramai peminat?
err...tak tau la.haha

8. Apa reaksi anda bila terkentut kuat/busuk di khalayak ramai?
buat2 tak tau.hehe


RANDOM QUESTION ABOUT YOUR RELATIONSHIP



1. State the date u have declared with ur first couple?
hahaha.lupa.yang pasti mase form 2.hehe

2. Adakah anda akan terus berhubung dengan bf/gf anda sekiranya clash?
yelah..kawan tetap kawan..

3. Apa yang akan anda lakukan sekiranya merindui bf/gf anda?
calling2 maa ;)

4. Adakah anda mempercayai bf/gf anda seratus peratus?
hahahaha.tidak sama sekali ye ;)

5. How ur first date with ur first couple?
malu2 kambeng..hehe

6. Adakah anda rasa bf/gf anda pandai memujuk?
hehe.pandai..sweet! i love him ;D

7. Apa reaksi & tindakan anda bila bf/gf anda menghabiskan kredit utk org lain?
kalau kawan2 aku tak kisah langsung.tapi kalau ngan pempuan lain,siap la kau!haha

8. What are u going 2 do if ur besties have a relation with ur ex?
sedih jugak la.tapi..dah jododh dieorg ;)

9. Adakah anda menelefon bf/gf anda bila disuruh?
tak.aku je gatal nak col.haha

10. Apakah reaksi anda bila bf/gf anda masih berhubungan dengan ex mereka?
hmm.tah la.huhu


TAG #2


A - AVAILABLE : yes! haha..

B - BIRTHDAY: 19 july 1990

C - CRUSHING ON: you!

D - DRINK YOU LAST HAD: milo kotak protomalt (kurang manis)

E - EASIEST PERSON TO TALK TO: tak tau.haha

F - FAVORITE SONG: hurm.byk sgt.kalau aku list,jati aku jadi kontot sebab taip byk2 (yeke??)

G - GUMMY BEARS OR GUMMY WORMS: both la.best!

H - HOMETOWN: wakaf tapai

I - IN LOVE WITH: blog.haha

J - JUGGLE: ..........

K - KILLED SOMEONE: abg yg format lappy aku jadi mcm haram!!

L - LONGEST CAR RIDE: lupe2..

M- MILKSHAKE FLAVOR:
chocs ofkos!

N - NUMBER OF SIBLINGS: tiga saja

O - ONE WISH: jadi cantik macam siti nurhaliza

P - PERSON YOU CALLED LAST: nik.silap tekan.haha

R- REASON TO SMILE: rase comel.haha

S - SONG YOU LAST HEARD: yang terindah (kat blog aku lah.haha)

T - TIME YOU WOKE UP: haha..12 p.m.

V - VEGETABLE(S): hoho..alergik!hahaha

W - WORST HABIT: minom ais!!

X - X-RAYS YOU HAD: further stdy,operation

Y – YO-YOS ARE: yo-yo la.haha

Z - ZODIAC SIGN: cancer



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

5 Love Note (s):

lots_of_hatred said...
This comment has been removed by the author.
adrinaqamarina said...

iqa...
kamo 90?
ouh ingat umo kte sme...
ihiks...
;)

cik noneng said...

rina:hehehe.yup.thp akak2 nih.haha.perangai je mcm budak2 lagi.huhu...

arin 별 said...

i ambil nie. hehe...=)) nak curik jugak.

BUDAK NAKAI said...

me owso lyke protomalt..hahaha..besh2;p

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan