20 May 2010

bila gila blogging ; facebook??


.Assalamualaikum.

salam readers. . .

rasanye sempat lagi wish good morning!! sebab aku baru je bangun..Opps!!tapi dah mandi la ye.huhu.ni aku nak mengarot2 pasal facebook dgn blog! ape? hmm.. al-kisahnya..

dulu,aku ni mmg kaki facebook.kawan2 aku pon tau.sebab time mereka2 online,mesti aku akn ade jugak.tak kira masa.haha.yang pasti aku ni mmg KAKI ONLINE fullstop! sebab bagi aku facebook ni mmg TERsangat la bestnye.kan?kan?alah..mmg xdpt dinafikan pon.lagipun kat situ ramai2 kawan2 aku.baru dan jugak lama.setiap kali buka internet,mmg aku search facebook dulu.yang lain2 kemudian.tapi tu dulu..

SEKARANG...

sejak2 aku aku aktif balik ngan blog ni,bile bukak internet je,aku akan search blogger dulu.hahaha.facebook?hah.aku akan bukak lepas aku cek blog kesayangan aku ni.tak tau knp aku dah macam GILA blogging pulak skang.satu hari tak bukak blog,mmg sasau aku dibuatnya.haha..

macam tulah keadaan aku skang..haha


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

nanti lepas blogging pe pulak?
hihi~
=)

I n n z said...

sume blogger pun mcm tuh agaknye ;)

syamimi said...

hmmm
sama2..haha

cik noneng said...

rina:hahahaha...tak tau la.arap2 xde dh la.hak3..

lnnz:hmm..tulah.sy pon pk cmtuh.haha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan